Melikoğlu, Bağımsız Adaylığını Açıkladı..

Giresun Görele ilçesinde AK Partili Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, partisi tarafından aday gösterilmeyince bağımsız olarak belediye başkanlığına aday olduğunu açıkladı.Ak Parti Görele Belediye Başkanlığı adaylığına AK Parti İlçe Başkanı Tolga Erener'in gösterilmesinin ardından bağımsız adaylığını açıklayan Melikoğlu, 2 dönem Belediye Başkanlığı görevini eksiksiz yerine getirdiğini belirtti. Görele halkının yoğun baskısına sessiz kalamayacağını ifade eden Melikoğlu, "Seçimler hesaplaşma, hesap verme, hesap sorma zamanıdır. Biz bu dönemlerde hesap veririz sizler hesap sorarsınız. İnsanlar teşkilat mensuplarını düşüşünden dolayı aforoz ederler ve halka hesap verirler" dedi.



Yapılan anketlerin çoğunda birinci çıkmasına rağmen aday gösterilmediğini siyasi bir aforoz ve operasyon olduğunu vurgulayan Melikoğlu, "Yapılan bu siyasi operasyon vesayetçi bir zihniyetin operasyonudur. Ben makam ve mevki için değil Görele için kendimi feda ediyorum. Görele'yi siyasi vesayetten kurtarmak için kendimi feda ediyorum. Kaymakam, emniyet müdürü ve mal müdürü atamıyorsunuz ilçeyi temsil edecek belediye başkanını belirliyorsunuz. Bölgede veya ilde halktan kabul görmediği halde milletvekili seçilmek mubah da halk tarafından sevilen ve tekrar aday gösterilmesi istenilen bir belediye başkanının üçüncü dönem aday olmasından veya aday gösterilmesinden gocunanların müzminleşmiş yaralarına Allah'tan şifa diliyorum. Gece gündüz demeden çalıştım, iyi günde kötü günde hep halkımla beraber oldum, Görele'yi kimseye peşkeş çekmedim ve hiçbir siyasi ayrımcılık yapmadan halkıma hizmet etmeye çalıştım ben bunları hak etmedim. Biz sermayesi fitne ve fesat olanlardan değiliz. Biz dostlarının arkasından hançerleyenlerden değiliz, biz vefayı bir semt adı bilenlerden değiliz. Çünkü bizim niyetimiz hayır akıbetimizde hayır olacaktır. Siyasette çok senaryolar yazılır çok oyunlar oynanır ama oyunu millet bozar finali sandık yazar. Haydi hep beraber bu oyunu bozmaya" diye konuştu.

Bağımsız aday çıkmamak için kendisine çok nasihat edildiğini aktaran Melikoğlu "Bana çok nasihat ettiler, 'Ertuğrul dur, yapma' dediler. Ama ben bu selin önünde nasıl durayım. Bu selin önünden kütük alınır mı ? bu bir belediye başkanlığı projesi değil bu bir sömürgeci vesayetçi siyaset anlayışının tasfiye projesidir. Bu bir genel seçim değildir. İftihar ettiğimiz dünya lideri Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bu işlerle hiçbir alakası yoktur. Giresun'a sesleniyorum Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yanıltmaya hiç birinizin hakkı yok, bunun hesabını halk sorar" şeklinde konuştu.

Haber-Fotoğraf: Bekir Öztürk

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 757  )
[ Ekleyen  (Bekir Öztürk) | 04.02.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !