Muhtar Adayı Türkyılmaz, Projelerini Anlattı...

30 Mart yerel seçimlerinde İsmailbeyli Köyü'nden muhtar adayı olan Vahit Türkyılmaz, adaylığını açıkladığı tarihte gazetemiz haber servisine hizmet projelerini içeren yazılı bir açıklama göndermişti. Daha önce yayınladığımız bu açıklamayı tekrar yayınlıyoruz.Türkyılmaz’ın yaptığı açıklama şöyle;Sayın İsmailbeyli Köyü Halkı; içtenlikle hepinizi selamlar saygılarımı sunarım.İsmailbeyli köyünün beklediği Allahın izniyle muhtar adayıyım. Beni Allah’ın izni ile eğer İsmailbeyli köyüne layık görüp Muhtar seçerseniz öncelikle hepinize teşekkür ederim. Sayın İsmailbeyli halkının da bildiği gibi köyümüzün bir çok hizmete ihtiyacı vardır, nedir diye sorarsanız sıralayalım;

İlk olarak köyümüzün yolları mahalle mahalle yapılacaktır. Su sorunu kesinlikle çözülecektir. Elektrik direkleri yenilenip, bahçe içlerinden yol kenarına alınacaktır.İsmailbeyli ile Horozlu mahallesini birbirine bağlayacağım. Siz sayın halkımızın bildiği gibi yollarımızda içmeye su yok. Yol kenarlarında 500 metrede bir görülmemiş sanat eseri çeşmeler yapacağım."

Türkyılmaz açıklamasına şöyle devam etti.“Bu konuşmuş olduğum işler asıl yapacak olduğum işlerin yanında en basitleridir. İsmailbeyli köyünü marka yapacak en büyük planım sizlerin de bildiği gibi meşhur bir haç dağımız var bu dağımızı çok iyi değerlendirerek turistlik bir yer haline getirebiliriz. Mesela halkımız bu dağı ulaşması için güzel bir yol belirli bir yerlere piknik alanları yapılabilir asıl köyümüzün ismini marka yapacak planım off road yarışlarını haç dağında düzenlemek. Bölgede köyümüzün ismini duyurmak için elimden gelen bütün imkanları sarf edeceğim”

Türkyılmaz; sayın İsmailbeyli köy halkı, geçen dönemde muhtar adaylığında ufakta olsa bir rüzgar estirmiştim, ne kadar rüzgar estirdiysem bu dönem o kadar fırtına koparmaya hazırım seçildiğimde ise tsunami olabilirim. Geçen dönem ne diyorsam bu dönemde aynısını diyorum diyerek, ilk önce köyümüze üç makina gerekli demiştim, nedir bu üç makina diyorsanız cisibi, damperli kamyon ve patos.

Şimdi diyeceksiniz ki cisibi ne işe yarayacak eski çağlarda olduğu gibi yağmur yağdı heyelan oldu hark kapandı, köylüye gel yok, hopörlerden anons yok, köyün makinası gelecek harkları açacak yolu temizleyecek ve bunun yanında vatandaşın işini yapacak, köyümüze katkı sağlayacak örnek Görele’deki cisibiler saatlerini 200 tl den çalışırken köyün işini vatandaşın işini 15 tl den yapacak böylelikle köye katkı sağlayacak.

Kamyon örnek olarak konuşuyorum, Görele’den köye nakliye 120,130 Tl iken köyün kamyonu 100 tl den gelecek ve köyümüzün çakıldı betondu gibi işlerine katkı sağlayacak. Patoz söyleyin bana hangi vatandaşımız fındık zamanı patoz aramadı neden çünkü köyün patozu yok, yabancı patozlar fındığın koyu zamanı 150 tl den çekip gidiyorlar, pekala olsa köyün bir patozu 7/24 köyde kalsa, köyün patozu olsa yabancı çeker 150 den köyün patozu çekse 100 tl den fena mı olur ve köy ekonomisine bir katkı sağlar” dedi.

Türkyılmaz; “sözlerime son vermeden bu vaat etmiş olduğum işleri siz İSMAİLBEYLİ köy halkının sağduyusu ile üstesinden geleceğime inanıyorum ve marka bir köy olmak için sizlerin de desteklerini bekliyorum”diyerek sözlerini sonlandırdı.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 970  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 26.01.2014 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !