Görele Ses 6. Yılını Kutluyor ...

Görele’nin doğru ve tarafsız haber sitesi Görele Ses, yayıncılık hayatında 6. yılını kutluyor.. Konu ile ilgili Görele Ses Yönetim Kurulu’nun yapmış olduğu yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “ ‘Birlikten kuvvet doğar’ bilinci ile çıktığımız bu yolda, siz değerli dostlarımızla birlikte yayın hayatımızda 6. yılımızı kutluyoruz.Görele adını layıkıyla taşımak için bu yolda attığımız adımı, 6 yıl içinde sonuna kadar devam ettirdik. Bu süreçte kazanan sadece GÖRELE oldu.

Yayıncılık hayatında tek amacımız, Görele adını duyurmak, tanıtmak, Görele’nin potansiyelini yüz üstüne çıkarmak ve Görele’ye gelebilecek Turizm potansiyelinin temelini oluşturarak, farklı reklamlar ile farklı bölgelerden insanların ilgisini Karadeniz’in parlayan yıldızı Görele’ye çekmek oldu.

Pek çok başarıya imza atmış Oğuzhan Kılıçarslan’ın kişisel girişimleriyle beraber, projelerine destek sağlayan Sabri Kılıçarslan ve Ünal Kılıçarslan ile birlikte çıkmış olduğumuz bu yolda, Görele Ses olarak Görele’nin nabzını her daim tuttuk. Doğru ve tarafsız bir şekilde Görele ve Giresun haberlerini kamu oyuna arz ettik.

Bizler her daim ‘Birlikten Kuvvet Doğar’ bilinci ile Görele adına ne yapılması gerekiyorsa takipçisi ve hizmetçisi olduk. Görele Ses , 6 yıldır ‘Görele’nin konuşan dili, Görelelilerin haykıran sesi’ oldu. Tekrar dile getiriyoruz ki, bu süreçte kazanan sadece ve sadece GÖRELE oldu.

Görele Ses’te çıkmış olduğumuz bu yolda, siz değerli dostlarımızın bizlere verdiği sonsuz desteğiyle sadece internet sitesinden değil, sosyal paylaşım sayfaları facebook ve twitter’dan da ‘Birlikte Daha Güçlüyüz’ dedik.

Bu vesile ile Görele Ses haber sitemizde emeği geçen arkadaşlarımıza, köşe yazarlarımıza ve siz değerli dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyor, birlikte daha nice 6. yıllara diyoruz.”


Bizde Görele Ses’in 6. yılını kutlar, yayın hayatında başarılar dileriz. www. İsmailbeylikoyu.com Yönetim Kurulu

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1112  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 17.12.2013 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !