Beyoğlu Belediyesi'nden Görele'ye Malzeme Desteği...

İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Beyoğlu Belediyesi’nin Göreleli Meclis Üyesi Zafer Tahmaz, Görele’yi unutmadı. Beyoğlu Belediyesi, Görele’ye iki kamyona yüklenen oturma bankları, çöp konteynerları ve çöp sepetleri gönderdi.Önceki yıl Beyoğlu Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Zafer Tahmaz’la birlikte Görele ilçesini, belde ve köylerini ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Görele Güzel Sanatlar Fakültesine yaptığı akıllı tahta ve projeksiyon cihazı yardımlarının ardından iki kamyona yüklenen oturma bankları, çöp konteynerları ve beton altlıklı çöp sepetlerini Görele ilçesinde ve köylerinde kullanılmak üzere hibe etti.



Beyoğlu Belediyesi Meclis Üyesi Zafer Tahmaz, hibe organizasyonuyla bizzat ilgilenerek, malzemelerin kamyonlara yüklenmesini sağladı ve Beyoğlu’ndan Görele’ye uğurladı. Memleketi için faydalı çalışmalara imza atan Tahmaz, bu yardımdan dolayı büyük mutluluk duyduğunu, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın Görele’ye selamlarını yolladığını ifade etti. Tahmaz, iki yıl önceki ziyarette Görele’nin Başkan Demircan’ı bağrına bastığını belirterek, kendisine sonsuz teşekkürlerini iletti.



Yaklaşık 30 bin TL tutarındaki malzemeler, Görele Belediyesi’nin organizasyonuyla ihtiyaç duyulan yerlerde kullanılacak.

Haber-foto: Timur Tahmaz

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 716  )
[ Ekleyen  (Timur Tahmaz) | 28.11.2013 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !