Görele'nin Soğuksu Mahallesi'ne Çocuk Oyun Alanı Yapıldı..

Görele Belediyesi tarafından yapımı devam eden dev proje niteliğindeki ‘Sahil Düzenleme Projesi’ içerisinde yer alan ‘Çocuk Oyun Grubu’ montajlama çalışması sona erdi.İlçenin Soğuksu Mahallesinden başlayıp, Kumyalı Mahallesi sonuna kadar devam eden dev proje niteliğinde olan ‘Sahil Düzenleme Projesi’ içerisinde yer alan ‘Çocuk Oyun Grubu’ montajlama çalışması sona erdi.



‘Sahil Düzenleme Projesi’ kapsamında ilçenin Soğuksu Mahallesine kurulan çocuk oyun alanlarında çocuklar Hayrullah Koç Parkından sonra bir parka daha kavuşmuş oldu.



Yine belediye tarafından ilçeye kazandırılan Yeni Çocuk Oyun alanında çocuklar hoşça vakit geçirdiler.



İlçeye yeni kurulan Çocuk Oyun Alanını ziyaret eden Belediye Başkanı Mimar Ertuğrul Melikoğlu burada çocuklarla oyun oynayıp, muhabbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.



Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Başkan Melikoğlu, eğitimin her alanında olduğu gibi sosyal faaliyetlerle de çocuklara her konuda yardımcı olduklarını söyledi.



Parklarımızı halkın ihtiyaçlarına göre tasarladıklarını belirten Melikoğlu, “Parklarımızı halkın ihtiyaçlarına göre tasarladık. ‘Sahil Düzenleme Projesi’ içerisinde yer alan çocuk oyun alanı ve yeşil alanlarla sınırlı değil. Projemiz, yürüyüş yolları, fitnes alanı, çocuk oyun alanı, spor alanlarıyla, süs havuzlarıyla donatıp halkımızın ihtiyacına sunacağız” dedi.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 892  )
[ Ekleyen  (Görele Belediyesi) | 21.11.2013 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !