Göreleliler, Görelespor'u Yalnız Bırakmadı...

Görespor taraftarları, yaklaşık bir yıllık aradan sonra ilk kez kendi sahasında maça çıkan Görelespor’u yalnız bırakmadı. Görele 13 Şubat İlçe Stadı yaklaşık bir yılı aşkın süredir bakımda olduğu için Görelespor iç saha maçlarını Eynesil İlçe Stadında oynuyordu. Geçen hafta hizmete açılan Görele 13 Şubat İlçe Stadı’na Görelespor dün merhaba dedi.



Yeşil-beyazlı ekibin kendi sahasında Şebinkarahisar Belediyespor ile oynadığı süper amatör 5’nci hafta karşılaşmasına Göreleli taraftarlar, havanın yağışlı olmasına rağmen yoğun ilgi gösterdi. Göreleli futbol severler bir yıl aradan sonra ilk defa takımlarını kendi stadlarında seyretme imkanı buldu.



Göreleli futbolcularda yeni stadlarında kendilerini desteklemeye gelen taraftarlarına Şebinkarahisar Belediyespor’u 4-0 yenerek en güzel hediyeyi verdi.




Bu arada Göreleli bayan taraftarlarlarda maça ilgi gösterdi. Tribünlerdeki bayanların Görelespor’a desdek vermesi dikkatlerden kaçmadı.



Yaşlısından gencine, bayanından çocuğuna kadar Göreleli futbol severler, tribünleri doldurarak Görelespor’u ne kadar çok özlediğini ve sevdiğini bugün göstermiş oldu.







Haber:Ünal KILIÇARSLAN / www.goreleses.com
Fotoğraf: Serdar KARA / Görele Gazetesi

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 961  )
[ Ekleyen  (Ünal KILIÇARSLAN / www.goreleses.com) | 18.11.2013 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !