İsmailbeyli Köyü'nde Kurban Bayramı Namazı Kılındı ..

İsmailbeyli Köyü’nde sabahın ilk ışıklarıyla camileri dolduran vatandaşlar Kurban Bayramı namazını kıldı. Her sene olduğu gibi bu sene de Bayramını köyde geçirmeyi tercih eden vatandaşlar, Orta Mahalle ve Merkez Mahalle Camilerini doldurdu. Bayram namazı kılınmasının ardından verilen bayram hutbesinden sonra İsmailbeylili vatandaşlar birbirleriyle bayramlaştı.



“Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir” diyen köy sakinlerinden Okan Kılıçarslan, “Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir”dedi.



Kılıçarslan sözlerini şöyle sonlandırdı,” Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!



Bu vesileyle bizde www.ismailbeylikoyu.com olarak Kurban Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ederiz ..





Haber: Ünal Kılıçarslan
Fotoğraf: Erkan Kılıçarslan /Ahmed Faruk Kılıçarslan

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1236  )
[ Ekleyen  (Ünal KILIÇARSLAN / İBHA) | 16.10.2013 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !