Bayramda Orta Mahalle Camii Doldu Taştı ...

İsmailbeyli Köyü Orta Mahalle Camii’ne bayram namazını kılmak için gelen yüzlerce vatandaş, sabahın erken saatlerinde camiye koştu.Camii, kalabalığın namaz kılmasına yetmeyince vatandaşlar avluda saf tuttu.Çoğunluğunu fındık toplamak ve tatilini geçirmek üzere köye gelen gurbetçilerin oluşturduğu yüzlerce vatandaş, Orta Mahalle Camii’nde bayram namazına durdu.İmam Hatip Alpaslan Pul’un kıldırdığı namazda, cami kalabalığın namaz kılmasına yetmeyince vatandaşlar avluda namaz kıldı.



Ramazan Bayramı’nın yaz ayına gelmesinden dolayı İsmailbeyli Köyü Orta Mahalle Camii tarihi günlerinden birini yaşadı. Namaz safları avlunun dışına taştı.



Erken sattlerde Camii’ye koşan vatandaşlar, Camii içinde yer bulamayınca avluda saf tutmak zorunda kaldı.



Namazın ardından vatandaşlar birbirlerine sarılarak bayramlaştı.Ramazan Bayramında köyde bayram namazı kıldıkları için mutlu olduklarını söyleyen vatandaşlar, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Ramazan Bayramı'nın bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini dileyen vatandaşlar, kalabalığın bu arzuyu yansıttığını dile getirdi.



Camii içinde ve avlusunda birbirleriyle bayramlaşan vatandaşlar, mezar ziyaretinin ardından köy büyükleriyle bayramlaşmak üzere Camii’den ayrıldılar.







Daha fazla fotoğraf için facebook.com/ismailbeylikoyu adresimizi ziyaret edebilirsiniz..

Haber:Ünal KILIÇARSLAN
Fotoğraflar: Regaip KILIÇARSLAN / Gülay KILIÇARSLAN

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1094  )
[ Ekleyen  (Ünal KILIÇARSLAN / İBHA) | 08.08.2013 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !