Görele 13 Şubat İlçe Stadı Eylül'de Tamam..

Görele 13 Şubat İlçe Stadı Eylül ayında tamamlanıyor.Görele 13 Şubat İlçe Stadının sentetik çim,koşu parkuru ve aydınlatma çalışmalarının Eylül ayında tamamlanacağı bildirildi.Görele Belediye Başkanı Mimar Ertuğrul Melikoğlu,13 Şubat İlçe Stadı'nda sentetik çim,koşu parkuru ve ışıklandırma çalışmalarının okulların ve spor çalışmalarının başladığı eylül ayına tamamlanacağını belirtti.



Görele 13 Şubat İlçe Stadında sentetik çim,koşu parkuru ve ışıklandırma çalışmalarının büyük bir bölümünün bittiğini ifade eden Melikoğlu,şunları kaydetti:
“İnşallah Eylül ayı içerisinde stadımız hazır olacaktır. Bu statla ilgili çok büyük uğraş ve emek verdik. İhalesini 2012 yılında yaptık. Ancak gerek idareden, gerekse yüklenici firmadan kaynaklanan bir takım aksaklıklardan dolayı bu güne kadar sarktı. Çok şükür o sorunları da aştık.Yeni futbol sezonunda Görelespor’umuz maçlarına bu stat da devam edecektir. Çalışmalar tamamlandığında stadımız sporseverlerin hizmetine açılacaktır. Sporseverlerimiz gece de spor yapma imkanı bulacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İlçemize hayırlı ve Uğurlu olsun"




GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1273  )
[ Ekleyen  (Görele Belediyesi) | 27.07.2013 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !