Göresun Pide Muhteşem Yerinde Eyüp'te Açıldı...

Göresun Pide İbrahim Usta yepyeni yerinde muhteşem mekanıyla hizmete girdi. Uzun yıllardır Bakırköy’de hizmet veren Göresun Pide taşınarak Eyüp Topçular’da muhteşem mekan ve profesyonel kadrosuyla hizmet vermeye başladı. Giresun Derneklerinin yemekli toplantı konusunda yer sıkıntısını da dikkate alan Göresun Pide işletmecisi İbrahim Kodal, Derneklerin de yemekli toplantılarını daha rahat yapabilecek bir mekanları olmasını ve daha kalabalık topluluklara hizmet verebilmek adına 10 personeliyle ve genişletilmiş 1001 çeşit Karadeniz Yemekleri ile Karadeniz Pideleriyle hizmet vermekten mutluluk duyduğunu belirtti.

İbrahim Usta, yeni açılmasına rağmen mekanlarının güzel dizayn edilmesi ve daha kurumsal yapıya bürünmelerinin yanında profesyonel hizmet veren kadrosu ile enfes lezzetleri sunmasıyla daha ilk günlerden yoğunluk yaşamaya başladı.

Müşterilerine özel olarak hazırladığı günlük menüleri de sunan İbrahim Usta, Akçaabat Köftesi ve Çayeli Fasülyesi gibi pek çok Karadeniz Yemeklerinde de iddialı olduklarını belirterek , “yeni yerimizde yepyeni hizmet anlayışımızla hizmet vermek, özellikle derneklerimiz ve Eyüp bölgesinde eksikliğini yaşayan hemşerilerimize hizmet sunmak bizler için büyük bir gururdur” dedi.

Rami Kışla Cd. Topçular İş Merkezi No:70/160 Topçular – Eyüp adresinde hizmet veren Göresun Pide ve Karadeniz Yemekleri işletmesinin internet sitesine ise www.goresunpide.com , www.giresunpide.com , www.gorhelepide.com adreslerinden ulaşılabiliyor. Ayrıca firmanın Facebook Fan Sayfası olan www.facebook.com/PideGoresun adresine kayıtlı olan yüzlerce kişi firmayı büyük destekle takip ediyor. Fan sayfasında paylaşılan fotoğraflar, beğeni ve yorum rekoru kırıyor.

Önümüzdeki günlerde Resmi açılışını da yapacak olan İbrahim Usta Göresun Pide işletmesinin açılış şölenine çok sayıda sanatçı ve bürokrasiyi de davet ettiği ve muhteşem bir şölenle açılış yapacağı da gelen duyumlar arasında.












GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 943  )
[ Ekleyen  (Oğuzhan KILIÇARSLAN / www.goreleses.com) | 18.09.2012 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !