Tek İsteği Hastaneye Gidip Gelebileceği Bir Asansör...

Görele, İsmailbeyli Köyü Sahil mahallesi sakinlerinden Engin Kılıçarslan hastaneye rahat gidip gelebilmek için evine asansör yapmaya çalışıyor. Geçtiğimiz yıllarda Giresun’dan dönerken minibüsün kaza yapması sonucu felç kalan Engin Kılıçarslan, eşinin ve çocuklarının yoğun desteği sayesinde ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor.

Evi sahilde olmasına karşın 3. Katta bulunan ve sık sık gerçekleşen hastane muayenelerinde sürekli zorluk yaşayan Engin Kılıçarslan ve ailesinin en büyük arzusu evine bir asansör yaptırarak hastane gidiş ve dönüşlerinde evine rahat ulaşım sağlamak.

Aile bireyleri kendi çabalarıyla bir asansör yaptırmak istemiş aslında fakat işin maddi boyutu bir kat daha yüksek çıkınca asansör projesi askıda kalmış. Felçli olduğundan dolayı hastane gidiş ve dönüşleri ailesinin yoğun desteğiyle evine inip çıkabilen Engin Kılıçarslan’ın en büyük arzusu bir hayırseverin asansör için destek vermesi. Evine asansör yapılırsa hastaneye daha rahat ulaşım sağlayacak olan Engin Kılıçarslan’ın tedavisi devam ediyor.

Kendisine asansör konusunda yardımcı olmak isteyenler 0536 857 86 34 numaralı telefondan ulaşabilirler.





Kaynak: www.goreleses.com / Hakkı Bozkaya / Oğuzhan KILIÇARSLAN
GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 980  )
[ Ekleyen  (İBHA - Hakkı BOZKAYA - Oğuzhan KILIÇARSLAN) | 17.01.2012 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !