Destek Başvuruşu İçin Son Gün 30 Aralık...

Giresun Ziraat Odası (GZO) Başkanı Özer Akbaşlı, Doğrudan Gelir Desteği'nden faydalanmak isteyen fındık üreticilerinin, 30 Aralık 2011 tarihine kadar evraklarını ilgili müdürlüklere teslim etmesi gerektiği uyarısında bulundu.Akbaşlı, yaptığı açıklamada, 'Fındık Üreticilerine Alan Bazlı Gelir Desteği ve Alternatif Ürüne Geçen Üreticilere Telafi Edici Ödeme Yapılmasına Dair Karar' kapsamında, 150 liralık desteklemede bulunulduğunu hatırlattı.

Akbaşlı, 2009 yılında başlayan ve 3 yıl süreyle yürürlükte bulunan ödemelerin 2012'de son kez yapılacağını ifade etti. Akbaşlı, ödemelerden yararlanmak isteyen üreticilerin, bu ay sonuna kadar gerekli işlemlerini yaptırmaları gerektiğini dile getirdi.

Özer Akbaşlı, "Bu uygulamadan yararlanan, ancak henüz 2012 yılı için gerekli işlemlerini yaptırmamış üreticilerimiz acele etmeliler. 10 günlük bir süre kaldı. 30 Aralık tarihi son. Bu tarihe kadar evraklarını güncelleyip ilgili müdürlüğe teslim etmelidirler" dedi.

Destekleme ödemelerinin önemine dikkat çeken Akbaşlı, üreticilerin mağdur olmamaları için başvuru işlemlerini son günlere bırakmamalarını istedi.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 779  )
[ Ekleyen  (giresunziraatodası.gov.tr) | 20.12.2011 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !