Sahildeler Ama Yolları Yok... Sahil Mahallesi Yol İstiyor...

İsmailbeyli köyü, sahil mahallesi sakinleri yol istiyor...Sahil mahallesi Halle mevkinde bulunan hane sahipleri, bizler altı hane olarak mağduriyet içerisindeyiz. Hastalarımızı dahi sırtımızda taşımak zorundayız. Geçen yıl yaşadığımız yangında iki ineğimiz telef oldu, yolsuzluk sebebiyle itfaiye ekipleri müdahale edemedi şeklinde konuştu.

Mahalle sakinlerinden Hasan AKSU ; Seksen yaşıma gelmiş biri olarak yüz basamaklı merdiveni inip çıkmak benim için işkenceye dönüşmüş durumda . Kalp, tansiyon, şeker hastalığıma birde yük taşımaktan fıtık eklendi. Bizler yaşadığımız bu mağduriyeti gelecek kuşakların yaşamasını istemiyoruz dedi.

Mehmet KANDAZ ise; Bizler sahil mahallesinde bulunmamıza rağmen yolsuzluk çekiyoruz, ancak yolsuzluk bizim için bir kader değil, bizler mahalleli olarak tek yumruk olduk ve yol istiyoruz. Öncelikli amacımız yol güzergahının belirlenmesi amacıyla yetkililerden etüt talebinde bulunmak olacak. İnanıyoruz ki yetkililer bizlere yardımcı olacak ve başbakanımız sn. Recep Tayyip ERDOĞAN ın ''yolsuz köy kalmayacak'' sözü bizlerle hayat bulacaktır sözleriyle düşüncelerini dile getirdi.






GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1182  )
[ Ekleyen  (İBHA - Hakkı BOZKAYA) | 28.11.2011 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !