Kaymakama Çıktılar, Yolu Kaptılar...

Görele Kaymakamı Aykut Pekmez, İsmailbeyli köyünden gelerek kendisini ziyaret köylü kadınların yol isteğini yerine getirdi. Geçtiğimiz yıl açılan ve bir bölümü yapılamayan İsmailbeyli Köyü Eseli Alt Mahallesi yolu, köye uzun bir bekleyişin sonunda gönderilen kato ile tamamlandı... Kaymakam Pekmez’i makamında ziyaret ederek yol taleplerini ileten mahalle sakini kadınlar adına konuşan Şaziye Kandemir, "İsmailbeyli Köyü Eseli Mahallesinde yarım kalan yolumuzun tamamlanmasını istiyoruz. Mahallemizde bir yatalak hastamız, birde yeni doğum yapmış bayanımız ile yeni doğan bebeğimiz var. Hastalarımızı doktora götürüme konusunda çok zorluk çekiyoruz” dedi.









Kaymakam Pekmez'in Eseli Mahallesindeki yolla ilgileneceğini söylemesinin üzerinden 2 gün geçmeden yolun tamamlanması için çalışmalar başladı.







Çalışmaların başlaması ardından Kaymakam Pekmez’e teşekkür eden mahalle sakini bayanlar , "Bizim talebimizin bu kadar kısa sürede yerine geleceğini sanmıyorduk Allah Kaymakamımızdan razı olsun” diye konuştular.








GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1112  )
[ Ekleyen  (Haber: Bekir Öztürk - Foto: Hakkı Bozkaya) | 23.11.2011 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !