Köyümüzdeki Sergi Ulusal Basında...

Köyümüzdeki sergi İHA muhabiri Bekir ÖZTÜRK tarafından Ulusal basına servis edildi. Ayrıca haberi Cihan Haber Ajansı 'da üyelerine geçti. İşte haber3.com, sondakika.com , haberciniz.com gibi pek çok ulusal sitedeki sergi haberi... Giresun’un Görele ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü’nce İsmailbeyli köyünde yıl sonu sergisi açıldı. Giresun’un Görele ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü’nce İsmailbeyli köyünde yıl sonu sergisi açıldı.

İsmailbeyli Köy Konağı’ndaki serginin açılışına, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Korkmaz Cırıt, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Gürsel Bektaş, Görele İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Hasan Özkurt, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Selim Kul, daire amirleri, okul müdürleri, kursiyerler ve diğer davetliler katıldı.

İsmailbeyli köyünde açılan iğne oyası kurslarında üretilen ürünler hakkında bilgi veren Selim Kul, Halk Eğitimi Merkezi olarak ilçeye bağlı İsmailbeyli köyünde iğne oyası branşında kurs açtıklarını ve bu kursta usta öğretici Nursel Karabulut, tarafından farklı yaş gruplarında oluşan 18 kursiyere kurs verdiğini söyledi.

Kul, “Sergimizin açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum inşallah önümüzdeki yıllarda daha çok sergiler açarız. 24 Mayıs 2011 tarihinde Görele öğretmenevi toplantı salonunda genel kursumuzun açılışı olacak hepinizi bekliyorum“ dedi.

Görele Halk Eğitimi Merkezinin İsmailbeyli Köyü’nde açmış olduğu İne Oyası Sergisi’nin hayırlı olmasını dileyen Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, “Geçtiğimiz gün İlçemize kurulan bir tekstil fabrikasını ziyaret ettim. Tekstil fabrikası’nın sahipleri elaman bulmakta sıkıntı yaşadıklarını dile getirerek bu şartlar altında Görele’de hizmet verme şansımız azalıyor. Arzu ettiğimiz büyümeyi gösteremeyeceğiz. Fabrikamızda çalışacak kalifiye elamanlara ihtiyacımız var dediler. Giresun genelinde ilçemize gelen yatırımlarla ilgili bir takım haberler yapılıyor. Yapılan bu haberlerde genelde tekstil yatırımına gelen firmaların çalışanları mağdur ettiği, sigortalarını ödemediği ve ücretlerini ödemeden bırakıp gittikleri şeklindeki haberlere rastlıyoruz. İlçemize gelerek istihdam sağlayan prensipli ve disiplinli olan bu yatırımcı hemşehrilerimiz çalışan personelin ücretlerini vaktinde ödediğini biliyoruz o anlamda hiçbir sıkıntı yok. Çalışma şartlarını bahane ederek işe girip çıkan kişilerin olduğunu da biliyoruz. Sizden ricamız tekstil sektöründe yetenekli gençlerimizi bu fabrikaya yönlendirirsek ilçemize kurulan tekstil fabrikasının kapanmasına engel oluruz ve kurulan tekstil fabrikasının daha uzun süre kalmasını sağlarız“ diye konuştu.

Konuşmaların ardından kursun açılış kurdelesini Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Korkmaz Cırıt birlikte keserek sergi ziyarete açıldı. Sergi açılışına katılan davetlilere kursiyerler tarafından hazırlanan ev yemekleri ikram edildi.






Haber3 Haber Linki için tıklayın



Haberciniz Haber Linki için tıklayın




Manşettekiler Haber Linki için tıklayın




Sondakika Haber Linki için tıklayın




Haberx Haber Linki için tıklayın


GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1127  )
[ Ekleyen  (İHA) | 21.05.2011 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !