Maceracı Görele Pidesine Hayran Kaldı...

Her hafta maceralarına bir yenisini ekleyen Murat Yeni, bu hafta Giresun'da gezmedik yer bırakmadı.Her Cuma 22:15'te Anadolu’nun farklı güzelliklerini Samanyolu TV'de ekrana getiren Maceracı, bu hafta bizleri Karadeniz’in gözbebeği Giresun’a götürdü. Murat Yeni, Giresun'da gezmedik yer bırakmadı. Yeşil ile mavinin uyumuna hayran kalan Maceracı, kendini Karadeniz’in eşsiz doğasına bıraktı.

İlginç gelenek ve göreneklerin yıllardır yaşatıldığı köyleri ziyaret eden Murat Yeni, şelale yolu denen yerde masal gibi bir kır düğününe rastladı. Eğlenceli görüntülere sahne olan düğünde Yeni, Karadeniz insanıyla çok keyifli sohbetler gerçekleştirdi, horon tepti.

Dünyanın sayılı fındık üreticilerinden olan Giresun’da bin bir çeşit fındık türüyle tanışan Maceracı, adeta gönüllü tanıtım elçisi oldu. Giresun’un muhteşem lezzetleri, birbirinden eğlenceli görüntüler ve neşeli sohbetler, Maceracı'da ekrana geldi.

Karadeniz'in göz bebeği Giresun'un ilçesi Görele'de öyle bir pide yapılıyor ki tadına doyulmuyor. Maceracı, meşhur Görele pidesinin nasıl yapıldığını ve tadını yerinde inceledi.Giresun'un meşhur Görele pidesini sizler için pişirdi ve lezzetin farkına vardı.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1126  )
[ Ekleyen  (Haber Merkezi) | 14.05.2011 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !