Görele Belediyesi'nden Örnek Çalışma...

Görele'nin Sayfiye Mahallesi'nde örnek bir çalışma başlatan Görele Belediyesi vatandaşların rızası ile evleri yıktı ve Şehit İbrahim Öner Sokak'a yol getirdi. Görele’nin Sayfiye Mahallesi sakinleri, Şehit İbrahim Öner Sokak’a yol almak üzere Görele Belediyesine müracaatta bulundu. Yapılan etüt çalışmaları sonrasında, yol güzergâhında bulunan evlerin yıkılması durumu ortaya çıktı. Yapılan görüşmelerde ev sahipleri evlerinin yıkılmasına rıza gösterdi ve evler yıkılarak yol çalışmalarına başlandı.

Yaklaşık 200 metreyi bulacak olan yolun yapılması konusunda Görele Belediyesi’ne Teşekkür eden mahalle sakinleri, belediyenin çok büyük bir hizmete imza attığını kaydettiler.

Yol çalışması ile ilgili konuşan Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, “ Şehit İbrahim Öner Sokak’ta yol çalışmaları başlattık. Yola engel olan 2 adet ev, sahipleri ile görüşülüp rızaları alındıktan sonra yıkıldı. Yol kalıcı ve temel hizmettir. Yardımcı olanlardan Allah razı olsun. Bizde belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getirerek Görele’yi geleceğe taşımaya devam edeceğiz. Mahalle sakinlerine hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1062  )
[ Ekleyen  (Ali KAYA) | 29.04.2011 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !