Görele Adalet Sarayı'nın İnşaatına Başlanıyor...

Daha önceden programa alınan ve İhalesi Ankara'da gerçekleştirilen Görele Adalet Sarayı'nın yer teslimi yapıldı.Görele, ihtişamı ile Adalet Sarayı’na kavuşuyor. Adalet Sarayı’nın yapılacağı, eski sağlık ocağı ve verem savaş dispanserinin olduğu bölge de, temel kazma çalışmalarına başlandı. Görele Belediye Başkan Melikoğlu, Adalet Sarayı’nın yapılacak olduğu arazide incelemelerde bulundu. Melikoğlu ihaleyi, merkezi Ankara’da bulunan Akın İnşaat Firmasının kazandığını kaydetti.

Zemin kat üzerine 4 kat olarak inşa edilecek olan Adalet Sarayı’nın muhammen bedeli 3.713.692 TL olarak açıklandı. İhaleyi kazanan Akın İnşaat Firması sahibi Hüseyin Akın, Görele Adalet Sarayı’nın, ihalede belirtildiği şekli ile 450 günde tamamlanacağını söyledi.

Görele Adalet Sarayı hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mimar Ertuğrul Melikoğlu, projesi özel olarak hazırlanan Adalet Sarayı’nın, post modern mimari stilinde tasarlandığını ve konumu göz önüne alınarak ilçemize ayrı bir güzellik kazandıracağını belirtti.

Belediye Başkanı Mimar Melikoğlu, Görele Adalet Sarayı’nın yapımı konusunda emekleri geçen, “ Başta Adalet Bakanımız Sadullah Ergin, eski Ceza ve Tevkif Evleri genel Müdürü yeni Danıştay Üyesi Nizamettin Kalaman’a, bölge milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim,” dedi. Melikoğlu, yeni Adalet Sarayı’nın Görele’mize hayırlı olmasını diledi.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 976  )
[ Ekleyen  (gorele.bel.tr) | 18.04.2011 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !