Görele Polisi, Vatandaşla Birlikte Yürüdü...

Görele Emniyet Müdürlüğü, Polis Haftası münasebetiyle "Polis Haftası Halk Yürüyüşü" düzenledi.Görele Ziraat Bankası önünden başlayan yürüyüşe, Görele Kaymakamı Aykut Pekmez, Görele Garnizon Komutanı Binbaşı Tamer Yılmaz, Hakim Yalçın Ökten, Görele Belediye Başkan Vekili Süleyman Kalaman, Görele İlçe Emniyet Müdür vekili İlhan Yıldırım, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Nursi Çağlak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Korkmaz Cırıt, Görele AK Parti İlçe Başkanı Tolga Erener, Görele MHP İlçe Başkanı Nevzat Günay ve çok sayıda polis ile öğrenci katıldı.



Yürüyüş Salih Sinirlioğlu Caddesi üzerinden Bölge Trafik İstasyon Amirliği bahçesine kadar devam etti. Yürüyüşün sona ermesinin ardından konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan İlçe Emniyet Müdür vekili İlhan Yıldırım, katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bizi bu anlamlı günde yalnız bırakmadığınız içi çok teşekkür ederim. İnşallah polis vatandaş iş birliği ile daha huzurlu ve güvenli günlere erişeceğiz" dedi.



Yürüyüşe katılanlara Bölge Trafik İstasyon Amirliği bahçesinde kahvaltı verildi. Yürüyüş esnasında trafiğe kapatılan Salih Sinirlioğlu Caddesi’de, yürüyüşün sona ermesinin ardından tekrar trafiğe açıldı.





Haber: Bekir Öztürk

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 974  )
[ Ekleyen  (Bekir ÖZTÜRK) | 10.04.2011 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !