Görele'de Kadınlar Gönüllerince Eğlendi...

Giresun'un Görele ilçesinde Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen eğlencede kadınlar gönüllerince eğlendi.Giresun’un Görele İlçe Belediyesi tarafından kadınlara özel konser düzenledi. Bir düğün salonunda düzenlenen halk konserine yöre sanatçılarından Mahmut Uzunöner ve Elifçe katıldı. Göreleli bayanlar halk konserinde gönüllerince eğlendiler.




Belediye başkanı Ertuğrul Melikoğlu, kızı Şeyda'nın doğum günü olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde salonda pasta kesti.



Daha sonra bir grup bayanlar tarafından salonda bulunan bayanlara karanfil hediye edildi. Konseri izlemeye gelen kadınların gününü kutlayan Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, kadınların toplumu geliştiren ve geleceğini şekillendirdiğini söyledi.



Başkan Melikoğlu, “Elbette biz sizleri, hem bir kız kardeş, hem bir anne, hem bir büyüğümüz, hem bir küçüğümüz olarak görüyoruz. Tabi ki siz bizim için çok kıymetlisiniz. Birçok hizmetleri ayağınıza getirmeye ve hayır dualarınızı almaya çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte kadınlarımıza yönelik daha güçlü ve daha güzel etkinlikler devam edecek Görele’ye her alanda çok güzel hizmetler yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Ben 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü tebrik ediyor ve bir ömür sizin emrinizde olduğunuzu bilmenizi istiyorum“ dedi.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 866  )
[ Ekleyen  (Bekir ÖZTÜRK/Yeni Tirebolu) | 09.03.2011 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !