Kılıçarslan, Yeni Fotoğraflarını Sergiledi...

Doğa Fotoğrafçısı & Fotoğrafçı Oğuzhan Kılıçarslan objektifinden yepyeni Giresun, İzmit, Bolu ve Çanakkale fotoğraflarını online satış ve sergi sitesi www.fotokilicarslan.com 'dan sergiye açtı. Konuyla ilgili açıklama yapan Oğuzhan KILIÇARSLAN şunları belirtti; "2010 yılında çekmiş olduğum Bolu, İzmit, Giresun ve Çanakkale'ye ait doğa , bitki-hayvan ve portre fotoğraflarını biraz gecikmeli de olsa sergi sitemizden yayına açtık.

Şu an kültür merkezlerinde açmayı düşündüğün fotoğraf sergisi projemi faaliyete geçirmek için girişimlerime devam ediyorum. İmkanları oluşturdukça İstanbul'un değişik yerlerinde çekmiş olduğum doğa fotoğraflarını basılı ve görsel olarak İlçe meydanlarında ve Kültür merkezlerinde İl ve Türkiye bazlı olarak sergiye açacağım. Öyle sanıyorum ki bu yılda da güzel doğa fotoğraflarını sergiye açacağım.

Online satış & Sergi sitem olan www.fotokilicarslan.com 'a da ilgi git gide artıyor. Fotoğraflarımı evlerinin duvarında tablolayarak asmak isteyen pek çok kişi mevcut. Fotoğraflara yönelik güzel talepler oluyor zaman zaman. Bu ilgiyi görmek insana daha büyük bir teşvik oluyor. Herkese teşekkür ediyorum." dedi.

İşte Oğuzhan KILIÇARSLAN'ın objektifinden yepyeni bazı fotoğrafları;
















GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 941  )
[ Ekleyen  (Sabri Kılıçarslan - www.goreleses.com) | 26.01.2011 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !