Devlet Hastanesinde Evde Bakım Birimi...

Görele'de hizmet veren Devlet Hastanesi bünyesinde yeni hizmete giren "Evde Bakım Hizmetleri Birimi" çalışmalarına başladı.Görele’de hizmet vermeye başlayan birim, hastaneye gelmesi zor olan ve kronik rahatsızlığı olup yatağa bağımlı durumdaki hastalara hizmet verecek.Birim tarafından hastalara hizmet verildiğini belirten Görele Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrah Opr. Dr. A. İbrahim Ulusoy, hastaneye gelmesi zor olan ve kronik rahatsızlığı olup yatağa bağımlı durumdaki hastalar için evde bakım hizmetlerinin başladığını söyledi.

Ulusoy, "Bu birim bir doktor, bir hemşire, bir sağlık memuru, bir şoför, bir bilgi işlemci bir de tam teşekküllü ambulanstan oluşmaktadır. Hastalar evde ziyaret edilip, ilk muayeneleri ile tüm gereken tedavileri yapılıyor. Hastaneye gelmek zorunda kalmıyor. Hastaların genel durumlarında kötü veya hastalıklarında bir ilerleme söz konusu olursa eve gelen doktor tarafından ilk muayenesi yapılarak hastaneye sevki gerçekleştirilmektedir. Hastanemiz evde bakım hizmeti biriminin 513 18 22 veya 513 11 38 numaralı telefonunu arayarak dahili 304’ü tuşlayarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Evde bakım hizmetleri hafta içi mesai saatlerinde ve randevu sistemi ile hizmet vermektedir" dedi.

Evlerde hastalara verilen sağlık hizmetinden hastaların çok memnun olduğunu kaydeden Evde Bakım Hizmeti Birimi'nden sorumlu Dr Deniz Eroğlu ise, "Biz bu birimde ilçe merkezinde ki hastalara hafta içi mesai saatleri içerisinde hizmet veriyoruz. Hastalarımızın hepsi bu uygulamadan çok memnun. Hastalarımızı memnun görmek ekip olarak da bizleri sevindiriyor" diye konuştu.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1187  )
[ Ekleyen  (haberciler) | 01.12.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !