Göreleses Artık Facebook'ta...

Görelelilerin haykıran sesi en büyük sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta, yerini aldı. Görele’nin kendine özgü olan ve olmayan ne kadar bilgisi varsa, Haber, Kültür, Araştırma, Arkadaşlık, Sohbet, Fotoğraf, Video ve Kent Portalı vs. Görele Ses olarak yayınlamak ve bu bilgiler ışığında Görelelilere var olanlardan daha farklı bir yaklaşım sergilemek adına çıkmış olduğumuz yolda, Görele adını layıkıyla taşımak için attığımız adımı sonuna kadar devam ettireceğiz. Bu süreçte kazanan sadece GÖRELE olacak. Şu an tek amacımız Görele’nin potansiyelini yüz üstüne çıkarmak ve Görele’ye gelebilecek Turizm potansiyelinin temelini oluşturarak farklı reklamlar ile farklı bölgelerden insanların ilgisini Karadeniz’in Parlayan Yıldızı Görele’ye çekmektir.

Şu ana kadar pek çok başarıya imza atmış Oğuzhan Kılıçarslan’ın kişisel girişimleri ve projelerine destek sağlayan Sabri Kılıçarslan ile beraber çıkmış olduğumuz bu yolda, Görele Ses olarak Görele’nin nabzını her daim tutacağız ve doğruyu doğru zamanda, yanlışı yanlış zamanda kamu oyuna arz etmeye devam edeceğiz.

Bizler her daim birlik olarak, birbirinin ayağına basan Görelelilerden olmayacağız. Bu zihniyeti de Birlik olmayı başararak yıkacağız. Çünkü bizler her çalışmamızda gördük ki “Birlikten Kuvvet Doğar”. Bu bilinç ile Görele adına ne yapılması gerekiyorsa takipçisi ve hizmetçisi olacağız.

Bu çıkmış olduğumuz yolda sizde elimizden tutarak “Birlikte Daha Güçlüyüz” demek istiyorsanız Görele Ses’e hoş geldiniz. Görele Ses , Görele’nin konuşan dili, Görelelilerin haykıran sesi artık en büyük sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta, haberleri, videoları, fotoğrafları ile yerini aldı.

Sitemiz sağ üst köşede bulunan facebook ablemini tıklayarak bizleri en büyük sosyal paylaşım sitesinde takip edebilirsiniz..

Üye olmadan linki tıklayarak takip edebilirsiniz..

Şimdi “Görele”desiniz ve artık “Birlik” siniz. Görele Ses’e hoş geldiniz!

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1008  )
[ Ekleyen  (Göreleses.com Haber Merkezi) | 27.11.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !