31 Ekim Pazar Maşukiye - Kartepe Gezisi Düzenleniyor...

İsmailbeyli Köyü Kültür Dayanışma ve Kalkındırma Derneği'nin organize edeceği 31 Ekim Pazar günü sabahı çıkılıp akşamı tekrar İstanbul'da olacak şekilde organize edilen Kocaeli - Maşukiye - Kartepe Tesisleri gezisinin kayıtları başladı. Gezi yakın mesafe olması sebebiyle sabah saatlerinde başlayıp akşam geç vakit olmadan sona erecek.

Gezi ücretine "dolu çeşitleriyle ye yiyebildiğin kadar" hizmetiyle sunulan ve muhteşem bir atmosferde gerçekleşen Sabah kahvaltısıda dahil edilerek kişi başı gidiş dönüş 35 TL olarak belirlenmiştir.

Geziye katılmak isteyenlerin en geç 27 Ekim'e kadar 0506 812 27 40 numaralı telefondan Oğuzhan Kılıçarslan'a yada dernek yönetim kurulu üyeleri Cemil Cirit , Kemal Kılıçarslan ve Güven Kılıçarslan'a isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

İzmit Maşukiye İstanbul'da 1.5 saat sürmekte olup sabah kahvaltısı bu ilçede muhteşem bir doğa ortamında gerçekleşecektir. Daha sonra Kartepe Turistik Tesislerine çıkılacak olunup bölge gezildikten sonra geri dönüş programı başlayacaktır.

Araç doluluğuna göre Otobüs yada midibüs tutulacaktır. Araç doluluğu konusunda sıkıntı yaşanması durumunda ücretlerde oynama olabilecektir.

İzmit Maşukiye ve Kartepe bölgesi İstanbul'a en yakın köyümüze en benzer özellikteki bölgedir. Köye gidemeyenlere yada Karadeniz özlemini günübirlik gidermek isteyenlere duyurulur.

NOT: Amasra - Safranbolu gezi programımız Kurban bayramındaki masraf çokluğu ve hava muhalefeti sebebiyle 2011 İlkbahar ayına kaydırılmış, yerine Maşukiye - Kartepe programı programlanmıştır.

İŞTE MAŞUKİYE - KARTEPE'den DOĞA MANZARALARI














GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 857  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 12.10.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !