Lemurya, Görele'yi Salladı...

İstanbul'da kurulan müzik grubu Lemurya "Kemençe ve Horon Günleri" festivalinde, Görele'yi salladı. Görele’li gençlerinin, İstanbul'da kurdukları müzik grubu Lemurya “Kemençe ve Horon Günleri” festivalinde sahne alarak, Görele’lileri coşturdu. İsmailbeyli Köyü’nden Mustafa KOCABAŞ (Davul), Dernek Başkanlığı görevini de yürüten Oğuzhan KILIÇARSLAN (Klavye), Rıdvan KILIÇARSLAN (Gitar, Geri Vokal)’ın da aralarında olduğu , diğer iki grup üyesi Zeki AYVALI (Vokal,Gitar), Rahim Aslan (Bas Gitar, Geri Vokal) ‘Lemurya’ isimli Anadolu Rock / Hard Rock müzik grubu 18 Temmuz Pazar günü (dün akşam) Görele Kemençe ve Horon festivalinde 3 bin kişi karşısında sahne aldı.



Barış Manço ve Cem Karaca’nın parçaları ile Görele’li gençleri coşturdu. Gençlerden kimileri ellerini havaya kaldırarak, kimileri de çakmak yakarak grubun söylediği parçalara eşlik etti.

Lemurya’nın kırk beş dakikalık performansı boyunca gençler çılgınca eğlenirken, program sonunda, gençlerin bir daha, bir daha tezahüratları eşliğinde sahneden ayrıldı.



Lemurya Anadolu Rock / Hard Rock müzik grubu, 21 Temmuz 2010 Çarşamba günü saat: 22:00'de Serdar Kara'nın katkılarıyla yöremizin radyosu Mercan Fm'de canlı yayında olacak.



Haber: Haber: Göreleses.com
Fotoğraf:Serdar Kara
NOT: Fotoğrafların devamını www.goreleses.com da bulabilirsiniz..
GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 842  )
[ Ekleyen  (Göreleses.com) | 19.07.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !