Eseli Mahallesi'nde Sona Gelindi...

Köyümüzün Eseli mahallesinde bulunan alt kısım mahalle sakinleri 40 yıllık özlemlerini son 5 yıldır yoğunlaştırmış ve özellikle son 1 yıldır tüm olumsuzluklara çok büyük göğüs germiş ve yol konusunda ne kadar ciddi olduklarını göstermişlerdi. İşin arka boyutu şimdilik kapalı duruyor olsun, yol açılmasında artık sona gelindi. Kusursuz bir şekilde tamamlanan yol çalışmasında düzenleme kısımlarına geçildi. Dereye büz konması beklenirken, mahalle sakinleri yol yapım sürecinde destek veren , destek vereceğini söyleyip işin arkasından engel olanları artık daha iyi gördüklerini belirterek, kimin ne niyet taşıdığının artık belli olduğunu ve mahalle olarak ona göre adım atacaklarını belirttiler.

Eseli Mahallesi'nin alt kısmında bulunan 13 hanedeki yaşlı insanlar artık tüplerini evinin önünden alabilecek, ekmek için yola koşmak zorunda kalmayacak, hastalandıklarında ambulansın yetişme şansını değerlendirerek yolsuzluktan ölme sıkıntısını düşünmeyecekler.

Mahalle sakinleri, köyün diğer yolsuz kalan mahallelilerine de yol göstereceklerini ve yardım edeceklerini belirterek , yolsuzluğun ne demek olduğunu iyi bildiklerini ve onları en iyi kendilerinin anlayacaklarını ifade ettiler. İşte binbir sıkıntının mutluluğa dönüştüğü Eseli mahallesindeki yol manzaraları...

















GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 866  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 15.07.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !