İsmailbeyli Köyü 6.Piknikte Buluştu...

Görele, İsmailbeyli Köyü Kültür Dayanışma ve Kalkındırma Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen dayanışma ve birlik pikniğinin 6.sı bu sene 19 Haziran Cumartesi günü İstanbul Ümraniye Kent Orman tesislerinde gerçekleştirildi. Katılım düşük olmasına rağmen son derece etkili geçen pikniğe katılan köylüler doyasıya eğlenerek harika bir gün geçirdiler.

Piknik başlangıcında bir konuşma yapan İsmailbeyli Köyü Derneği Başkanı Oğuzhan Kılıçarslan şunları belirtti; “Bizlere destek olarak buraya gelen ve imkanı olmadığından gelemeyen tüm köylülerime ve akrabalarıma yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Bizlere 1 yılı aşkın zamandır destek vererek köyümüzün derneğini kalkındırmamıza desteklerde bulundunuz. İstiyoruz ki daha çok köylümüz aramıza katılarak derneğimizi daha aktif yapalım. Bizler kahve derneği yerine aktif dernek politikamızı 3 yıldır yılmadan uyguladık ve devam edeceğiz. Disiplin adına ve Dernekler Müdürlüğü kuralları gereği adaletli davranarak aidat ödeyen üyelerimizle yolumuza devam ediyoruz. Aidat ödemeyenleri maalesef üzülerek çıkarmak durumunda kaldık. İsterdik ki her üye köy derneğinin kıymetini bilsin, farkında olsun. Ama tabi herkesin görüşü farklıdır , saygı duyuyoruz. Fakat biz bu ayrımı koymak zorundaydık ve uyguladık. Günah ve sevaba göre cennet cehennem ayrımı varsa, derneğine sahip çıkan çıkmayanın da ayrımı olması gerektiğine inandık. Bundan sonra sadece değerli üyelerimize hizmet edeceğiz. Nasipse Eylül ayında Çanakkale seferi ile aidat ödeyen üyelerimizi ücretsiz Çanakkale’ye götürüp getireceğiz ve yiyecekler dahil hiçbir masraf ettirmeyeceğiz. Aidat ödeyen üyelerimize daha çok hizmet sunacağız. Öğrencilerimize burs verme konusunda çalışmalarımız var. Ramazan ayında fakirlerimize kumanya yardımımız olacak nasipse. Ayrıca öğrencilerimize kırtasiye yardımı konusunda çalışmalarımız var ve bunun haricinde fakir köylülerimizi destekleyeceğiz. Dernek yönetimindeyiz ve en iyi şekilde yönetmek amacındayız. Bundan sonraki yöneticilik kariyerimizi hangi kurumun başında olursak aynı inanç ve adaletle devam ettireceğiz. Amacımız hizmet, amacımız görevimizi layıkıyla yerine getirmek. Bu yüzden dernekçiliği dernekçilik gibi yapma amacındayız ve görev süremizin sonuna kadar bu amacımızdan şaşmayacağız. Bizlere olan güveninizden ötürü hepinize tek tek teşekkür ediyoruz. Sağolun varolun. Hoş geldiniz , sefalar getirdiniz.”

Konuşmadan sonra sabah kahvaltısı ile başlayan piknik daha sonra Santranç turnuvası ile devam etti. Satranç turnuvasını Hakan Kılıçarslan kazandı ve kendisine hediyeler verildi.

Sonrasında düzenlenen çekiliş ise her yıl olduğu gibi pikniğin en güzel anlarının yaşanmasını sağladı. Numaralarına hediyeler isabet eden köylüler , promosyon ürünlerinin yanı sıra , Paşabahçe Sürahi ve Bardak takımları, Vantilatör, Bayan ve Bay kol saatleri, Puzzle gibi hediyeler aldı.

Sonrasında voleybol ve futbol oyunlarını büyük bir neşe içerisinde oynayan köylüler, katılım sağlayan akrabalarıyla bol neşeli güzel bir gün geçirdi. Piknik bitim saatinin 7 olmasına rağmen 9 ‘a kadar bölgeden ayrılmayan köylüler Kent Orman’da gerçekleşen piknikte tekrar bir araya gelmenin keyfini doyasıya yaşadı.

Köy gençleri doyasıya eğlenirken bir araya gelerek özlem giderdiler ve futbol maçlarıyla doyasıya eğlendiler.

Haber: Sabri Kılıçarslan
Fotoğraf: Oğuzhan Kılıçarslan























GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 885  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 22.06.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !