Köyümüzden Bir Genç Girişimci Daha...

Köyümüz Orta mahalle sakinlerinden Mazhar-Berrin KARADEMİR çiftinin oğulları Alper KARADEMİR genç yaşına rağmen göstermiş olduğu büyük cesaretiyle Giresunluların son dönemlerdeki girişimine yeni bir örnek olarak Rumeli Tulumba & Dondurma firmasını faaliyete aldı. 12 senelik Tulumba - Dondurma ustası olarak ün yapan arkadaşıyla birlikte açtığı dükkanda daha yeni olmasına rağmen her geçen gün müşteri portföyünü geliştiren Karademir, ilgiden memnun olduğunu söyleyerek bunda en büyük payın tek başına günde 400 kilo tulumba yapan ve özel böğürtlen şerbeti ile dondurma konusunda da ün yapmış ustasına borçlu olduğunu söyledi.

Karademir; "12 sene boyunca istanbulda nadir bulunan kaliteli tulumbacılardan Eyüp Rio Tulumba ve Dondurma’ da tek usta olarak hizmet verdikten sonra kendi yerimizi bağımsız ve tek şube olarak açtık. Şu an sünnet düğünlerine, mevlütlere ve diğer organizasyonlara toplu siparişlerimizde bulunuyor. Kalitemizi görmek isteyen tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Ulaşım olarak Eyüp veya Edirnekapıdan su deposu minübüslerine binip Mevlana Çarşısı Fetih parkının önünde indikten sonra tabelamız hemen dikkatinizi cekecektir. 12 senelik ustalık tecrübemizle hakiki Rumeli tulumba ve dondurmayı hizmetinize sunmaktan dolayı mutluyuz" dedi.



Rumeli Tulumba & Dondurma'nın şu an en çok tüketilen menüsü ise Tulumba tatlıları ortasında süt dondurması ve yanına Makedonya'dan özel olarak getirilen mükemmel Böğürtlen şerbeti.. 3.5 liraya verilen bu menü için her gün onlarca kişi Rumeli Tulumba & Dondurma'yı ziyaret ediyor.



Rumeli Tulumba & Dondurma Adres: Mevlana Mahallesi Sefa Caddesi No:9 Küçükköy ( Fetih Parkı içi Yonca Düğün Salonu Yanı )

Telefon: 0538 796 38 18 – 0555 405 43 37








GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1112  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 11.06.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !