Şehidimizi Uğurladık! (Fotoğraflı)...

Şehit Er Erhan Terletme'nin cenazesi, Selimiye Camisi'nde düzenlenen askeri törenin ardından toprağa verildi. Hatay'ın İskenderun ilçesindeki terörist saldırıda şehit olan Deniz Topçu Er Erhan Terletme'nin cenazesi, Selimiye Camisi'nde düzenlenen askeri törenin ardından toprağa verildi. Şehit Er Terletme için Selimiye Camisi'nde askeri tören düzenlendi. Askerler, Terletme'nin Türk bayrağına sarılı naaşı başında saygı nöbeti tuttu. Şehit erin annesi Fatma ile babası Necati Terletme, cami avlusunda taziyeleri kabul etti.





Terleme'nin cenazesi, burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından bir süre eller üzerinde taşınarak top arabasına konuldu. Top arabasında da askeri manga eşliğinde bir süre taşınan cenaze, daha sonra götürüldüğü Paşabahçe Mezarlığı'nda defnedildi.



Törene, Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, TBMM Başkanvekili Meral Akşener, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Mehmet Otuzbiroğlu, 1. Ordu Kurmay Başkanı Tümgeneral Muharrem Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Merkez Valisi Hüseyin Çapkın, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, şehit erin ailesi, yakınları, çok sayıda askeri personel ile vatandaşlar katıldı.



Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu törene katılırken,Giresun Valisi Mustafa Yaman ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu çelenk gönderdiler.



Cenaze namazı öncesinde tabutun başına gelen anne Fatma Terletme ile bazı yakınları, şehit erin naaşına sarılarak ağladı.



Haber: İnternethaber

Fotoğraf: Zeki Al
GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 820  )
[ Ekleyen  (Haber Merkezi) | 02.06.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !