Güncellendi - (Fotoğraflı) İsmailbeyli'de El İşi Sergisi Açıldı...

Görele, İsmailbeyli Köyü Köy Konağında 16 Kasım 2009 tarihinde başlayıp 21 Nisan 2010 tarihinde sona eren Görele Halk Eğitim Müdürlüğü’nce organize edilen ‘Dikiş Nakış’ kursu sergisi 26 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşti. Sergi açılışına Görele’den ve çevre ilçelerden yoğun bir katılım gözlenirken, İsmailbeyli Köyü, Karaburun Köyü ve Kuşçulu Köyü bayanlarından oluşan ve yaşları 20-50 arası değişen 19 kişilik kurs öğrencisi bayanın el emeği göz nuru ürünleri görücüye çıktı.

Bayanların 1 öğrenim dönemi boyunca öğrenip işledikleri birbirinden özel el ürünleri, erkeklerinde oldukça ilgisini çekerken, el emeklerini sergileyen bayanların mutlulukları gözlerden kaçmadı.

Kurs öğretmeni Nursel Karabulut yaptığı açıklamada, kurs öğrencilerinin kısa zamanda çok büyük ilerleme kat ettiklerini belirterek , sergi konusunda beklediklerinden daha büyük bir ilgi gördüklerini ve bundan çok memnun olduklarını dile getirdi.

Serginin açılışını Görele Halk Eğitim Müdürü Mehmet Menteşe gerçekleştirirken , sergiye gelen protokolü İsmailbeyli Köyü Muhtarlığı ve kurs öğrencisi bayanlar ağırladı.

Köy konağının eski köy okulu olmasından ötürü de rahat ve geniş bir ortamda gerçekleştirilen sergi sonrası memnuniyetler göze çarparken, bu denli büyük ilgi olan serginin önümüzdeki öğrenim dönemi içinde açılması düşünülüyor.



















GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1034  )
[ Ekleyen  ( www.goreleses.com ) | 31.05.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !