Görele Seyahat Dudullu'da Yeni Yerinde...

Görele Seyahat Yönetim Kurulu aldığı karar ile Dudullu-Ataşehir bölgesindeki Anadolu Yakası merkezi yazıhanesini değiştirdi. Firma aldığı karar ile müşterilerine daha iyi hizmet vermek ve kurumsallaşmayı devam ettirmek adına Dudullu-Ataşehir bölgesinde bulunan otobüs yazıhanesini mevcut yerinden biraz daha ileri bir noktaya alarak hem yolcularına rahatça oturabilecekleri hemde otobüslerin rahatça durup yolcu indirip bindirebilecekleri bir bölgeye taşıdı.

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Ali Kodal yaptığı açıklamada şunları belirtti; "Yolcularımızdan gelen talepleri de değerlendirerek yeni yazıhanemizi açmış bulunuyoruz. Eski yazıhanemiz bölge itibariyle bu yükü kaldırmıyordu bizlerde yeni personelimiz ve yeni yazıhanemiz ile hem rahatça oturulabilecek hemde otobüslerin rahatça girip çıkabilecekleri bir bölgeye taşındık. Anadolu Yakasındaki merkezimiz olan bu bölge için yolcularımızın yeni Dudullu yazıhanesini kullanmalarını önemle bilmesini istiyoruz. Herkese hayırlı olsun. Kurumsallaşma adına kalitemizi yükseltme politikamız hemşerilerimizin büyüyen ilgisiyle devam edecek."

Firmanın yeni Dudullu yazıhanesi, Barbaros Bulvarı , Türker Cad. Burhan Sk. No:17/1 adresinde 0216 314 12 26 - 0216 314 11 45 numaralı telefonları ile hizmete başladı.







GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1561  )
[ Ekleyen  (www.goreleses.com / Oğuzhan KILIÇARSLAN) | 07.05.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !