İsmailbeyli Köyü Derneği Açıklaması: 67 Üye Tasfiye Edildi...

İsmailbeyli Köyü Derneği tarafından internet sitemize gönderilen açıklama yazının devamında sunulmuştur… - Değerli Üyelerimiz, Değerli Köylülerimiz, İsmailbeyli Köyü Derneği yönetim kurulu olarak seçildiğimiz günden bu yana gerek internet sitesinden, gerek sms ile, gerek yüzyüze ve gerek akrabalar arası diyalog ile ulaştığımız köylülerimizden derneğimize bu güne kadar destek çıkan tüm köylülerimize teşekkür ediyoruz. Fakat tüm bu özverimize rağmen, çağrılarımıza kulak vermeyip, aidatımı ödeyeceğim deyip ödemeyen, daha önce şahıslara küserek kuruma yansıtan ve hep benim dediğim olacak diye tutturan üye ve köylülerimizi görmekten dolayı üzgünüz.

İsmailbeyli Köyü Derneği Yönetim Kurulu , dernek kendisinden istemeden kendi bilinçleri ile aidatını ödeyerek derneğine sahip çıkan , her etkinliğe katılarak destek veren , derneğin şahsımızın değil köyün kurumu olduğu bilincine sahip olan üyeleri ile yola devam etmek durumundadır. Bu özveriyi gösteren üyelerimize haksızlık olmaması adına ve İl Dernekler Müdürlüğünün bildirisi gereği 67 üyemizi tasfiye etmiş bulunuyoruz. Önümüzdeki günlerde yaklaşık 70 üyemizi daha tasfiye ederek kalan 50 üyemizle yolumuza devam edeceğiz.

İsmailbeyli Köyü Derneği üyeleri, üye olurken aylık olarak aidatlarını ödeyeceklerini bilerek üyelik sözleşmesini imzalamıştır. Aidatların ödenmediği taktirde yönetim kurulunun tüzük ve dernekler kanununa göre tasfiye edeceğini bilerek sözleşmeyi onaylamıştır. İsmailbeyli Köyü Derneği’ne üye olan herkes , aidatını kendi bilinciyle derneğe ödeme yükümlülüğünü üye olma anında sözleşmede geçen yazıyı okuyarak kabul etmiştir.

İsmailbeyli Köyü Derneği’nden tasfiye edilen üyeler ve üye olmayan köylüler bundan sonraki süreçte dernek hakkında hiçbir soru sorma hakkına sahip bulunmamaktadır. Dernek genel ve olağanüstü kurullarına katılamayacaklardır. Dernek yönetimine talip olamayacaklardır. Genel ve Olağanüstü kurullarda derneğe hesap soramayacaklardır, eleştiremeyeceklerdir. Bu haklara yalnızca dernek üyeleri sahiptir.

İsmailbeyli Köyü Derneği yıllık gelir-gider beyannamesini Nisan ayının başında İl Dernekler Müdürlüğüne vermiş ve onaylatmıştır. Tasfiye sürecinde de İl Dernekler Müdürlüğüne danışmış ve adalet ile bildiri gereği gereğini yerine getirmiş ve getirmeye devam edecektir.

İsmailbeyli Köyü Derneği Yönetim Kurulu dernekten bir kuruş dahi menfaat elde etmemektedir. Hiçbir kimse dernekten maaş almamaktadır. Şahsi çalıştıkları işlerden ailesinin geçimlerini kazanmaya çalışan bu insanlar tamamen gönüllü olarak bu hizmetleri yapmaktadır. Dernek Yönetim Kurulu , hiçbir maddi karşılık almamasına karşın bireysel maddi kaynaklarından dernek faaliyetleri için fazlasıyla harcamalar yapmış ve karşılık istememişlerdir. En önemlisi, normal iş hayatlarının dışında kalan zamanlarını vermesi gereken ailelerinden bu zamanları alarak köylerinin kalkınması için harcamıştır. Tüm bu gönüllü çabalarda hem maddi hem de manevi değerlerini dernek ve köyüne feda eden dernek yönetimi ile üyelerinin tek amacı birlik ve beraberliğin daim olması, akrabalık bağlarının kopmamasıdır.

İsmailbeyli Köyü Derneği Yönetim Kurulu’nun yaptığı bu çağrı tasfiye sürecindeki 70 üyeye yönelikte olup, 1 hafta içerisinde aidatların yatırılması halinde üyelikleri devam edecektir. İsmailbeyli Köyü Derneği Yönetim Kurulu tasfiye edilen üyeleri gizlilik kapsamında açıklamayacak, köyün internet sitesi kurumunda bulunan üyelik listesini ise en kısa zamanda mevcut üyeleri ile güncelleyecektir.


Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

İSMAİLBEYLİ KÖYÜ DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 884  )
[ Ekleyen  (İsmailbeyli Köyü Derneği) | 28.04.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !