Muhtarlık Açıklaması: Sahil Mahalle Cami Tadilatı

İsmailbeyli Köyü muhtarlığı tarafından internet sitemize gönderilen sahil mahalle cami tadilatı hakkında kamuoyu açıklaması aşağıda sunulmuştur... Köyümüzdeki Örnek Çalışmalar - Köyümüz Camililerinin önemli sorunlarından biri olan boya ve badana sorunu özellikle de dış cephede, ortalama 2 ila 3 yılda bir boya badana isteyen dış cephelerde bu sorun sahil camiinde tamamen çözülmüştür.

Muhtar Yüksel POLATOĞLU ve Sahil Camii imamı Muharrem TOPÇU Görele Köprübaşı camisinin yapılışını bizzat yerinde inceleyerek yapılan çalışmaları aynı ustalarla köyümüz sahil camiine taşımıştır. Camiinin tüm çevresini andezit taşlarıyla kaplatıp vernikleterek rutubete ve sürekli boyama ihtiyacına karşı kesin çözüm olarak sunmuşlardır.

Bu kaplama işinin maliyeti 6.500 TL olup, yarısı peşin kalan ücreti de fındıkta verilecektir. Köylülerimiz bu çalışmalara büyük ilgi göstermişler ve yardımlarını esirgememişlerdir. Muhtar Yüksel POLATOĞLU, yukarı camii imamı Alpaslan hoca ile aynı çalışmaların burada da yapılması için fikir alışverişinde bulunmuş ve maliyet çıkartmışlardır. Aynı çalışmaların fındık sezonundan sonra bu camimizde de yapılacağını beyan etmiştir.

İsmailbeyli Köyü; yerleşik alan planı, yeni elektrik hatları ve trafo, yolların temizlenmesi, menfezlerin yapılması, mezarlığın düzenlenmesi gibi çalışmaları ile Görele’de adından söz ettiren bir köy olmuştur.

Muhtar Yüksel POLATOĞLU; vatandaşlarımızın imkânları ölçüsünde yardım etmelerini rica ederken, katkıda bulunan herkese kendi adına ve köy halkına teşekkür etmekte olup saygılarını sunmaktadır.(NOT:Camimize yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımız İmam Muharrem TOPÇU ya bizzat başvurabilirler.)









GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 895  )
[ Ekleyen  (İsmailbeyli Köyü Muhtarlığı) | 23.04.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !