Radyo Görele'den Halk Konseri...

25 Nisan Pazar günü İstanbul Ayazağa Bektaşlar Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek ücretsiz Karadeniz Halk Konseri'ne İstanbul ve yakın illerde ikamet eden tüm gurbetçilerimizin katılımı bekleniyor. 13 Şubat 2004 yılında gurbetteki Görelelilerin sıla özlemini bir nebze olsun gidermek amacıyla kurulan Radyo Görele, dinleyicileriyle birlikte 6. yılını muhteşem bir konserle kutlamaya hazırlanıyor.

Kurulduğu günden itibaren gurbetteki Görelelilerin sesi olan sanal alemin güçlü sesi Radyo Görele, bir ilke daha imza atıyor. 25 Nisan 2010 Pazar günü İstanbul Ayazağa Bektaşlar Düğün Salonu’nda dev konser organizasyonuyla tüm Görelelilerin bir araya gelmesi hedefleniyor. Ücretsiz olacak Karadeniz Halk Konseri’ne tüm Giresunluların davetli olduğu kaydedildi.

Konser hakkında açıklama yapan Radyo Görele Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Kara, “Gurbetteki hemşerilerimizin sıla özlemini bir nebze olsun gidermek amacıyla 2004 yılında “Karşılıksız Sevgi” parolasıyla kurulan ve dinleyicilerimizin desteği ve sevgisiyle kısa zamanda sanal alemin en çok sevilen ve dinlenen radyosu olan Radyo Görele’nin etkinlikleri dolayısıyla dinleyicilerimizle buluşmak için 25 Nisan 2010 Pazar günü İstanbul Ayazağa Bektaşlar Düğün Salonu’nda Ücretsiz Karadeniz Halk Konseri düzenliyoruz. Bir birinden ünlü seslerin sahne alacağı konserimizde sürpriz isimlerde yer alacak” dedi.

Radyo Görele’nin hazırladığı 2. Karadeniz Halk Konserinin sunuculuğunu Hicabi Şenlikoğlu ve Dj Esinti’nin yapacağı belirtildi.


GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 774  )
[ Ekleyen  (Radyo Görele) | 21.04.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !