Kılıçarslan, Topbaş'tan Ne İstedi?

3 gün boyunca süren Giresun Günleri’nin haber yönünden en etkili ismiydi. Kılıçarslan yaptığı haberlerle ilgi toplarken Giresun Günleri’nin 1.ci gününde bir etkinlik daha gerçekleştirerek merak uyandırdı. Giresun Günleri’ne gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı konuşmasının ardından oturduğu yerde ziyaret eden Oğuzhan Kılıçarslan kendisini tanıtarak daha önceden hazırladığı dilekçeyi Kadir Topbaş’a sundu.



Dilekçesinde ne olduğu gazeteciler tarafından merak edilen Kılıçarslan, fotoğraflanırken Giresun Günleri’nde vermek üzere hazırladığı diğer dilekçeleri Başbakan ve Bakanlar gelmediği için veremediğini ifade etti.

Pek çok alanda başarılı çalışmaları bulunan Oğuzhan Kılıçarslan dilekçe hakkında sorulan sorulara şu yanıtı verdi; “Daha önceden planladığım bir olaydı. Aslında gelseydi Başbakan ve Bakanlarımıza da vereceğim 20 sayfaya yakın dilekçeleri elden kendilerine iletecektim. 2 ay önceki Ankara ziyaretimde bir kısmını ilettim fakat somut beklediğim yanıtı alamadığım için bizzat kendilerine vermek istemiştim. Çünkü ilgili birimlerin dilekçeleri kendilerine iletmediğini düşünüyorum. Bunların haricinde de Sayın Kadir Topbaş’a iletmek istediğim birkaç dileğim vardı. Geleceğini tahmin ederek hazırlamıştım. Aslında sıradan her vatandaşın , yaşadığı yerin yöneticisine iletebileceği birkaç istek. Ben kendisinden Avrupa’da yaygın olan Bisiklet yollarının İstanbul’da uygulanmasını ; özellikle yaz aylarında yapılan düz yolların asfaltlarının kazınıp yeniden yapılacağına kazılardan dolayı arabaların seke seke ilerlediği yolların asfaltlanmasını ; Avrupa’da yaygın olan ve İstanbul’da sayılarının az olduğuna inandığım büyük çimenli koşu alanlarının bulunduğu havuzların bulunduğu özel parkların arttırılmasını ve ilk örneğininde Üsküdar Bulgurlu mahallesindeki boş araziye yapılmasını ; ayrıca büyük şehir meydanlarının Avrupa gibi İstanbul’a da uygulanmasını ; son olarakta Dernek Başkanı olduğum köyüm için Çöp Konteyneri , Çocuk parkı , Oturma bankları , asfalt – beton gibi malzemelere ihtiyacımız olduğunu ilettim. Olumlu olumsuz bana dönerler mi bilmiyorum, onlara elbette her gün bu tarz yüzlerce dilekçe geliyordur ama ben içerisinde yaşadığım bir toplumda bu dilekleri kendisine iletmek istedim. Bir sonuç alıncaya kadar da iletmeye devam edeceğim.”

Kılıçarslan'ın Kadir Topbaş'a verdiği dilekçe protokolde oturan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Milletvekili Nurettin Canikli ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın da ilgisini çekti.




Görele İsmailbeyli Köyü Derneği Başkanı Oğuzhan KILIÇARSLAN

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1094  )
[ Ekleyen  (www.goreleses.com / Sabri Kılıçarslan - Timur Tahmaz) | 18.04.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !