Oğuzhan Kılıçarslan'ın Fotoğraf Sergisi Açıldı...

Görele'li pek çok alanda başarılı çalışmalara imza atmış ve atmaya devam eden Oğuzhan Kılıçarslan, Fotoğrafçılığı konusunu da öne çıkararak yeni bir projesini daha yayınladı. Oğuzhan Kılıçarslan, yaptığı çalışmalardan sadece bir tanesi olan Gezi organizatörlüğü ile birlikte doğa fotoğrafçılığı konusunda da yaptığı birbirinden başarılı çalışmalarını şimdilik internet dünyasındaki sergi ve online satış sitesiyle www.fotokilicarslan.com adresinden yayına sundu.

Kılıçarslan’ın pek çok başarılı çalışması ilgiyle izlenirken , birbirinden güzel karelerde yakaladığı muhteşem doğa fotoğrafları ziyaretçilerin dikkatini çekiyor.

Kılıçarslan yaptığı açıklamada; “Uzun yıllardır yaptığım çalışmaları artık bir sergi ile sonuçlandırmak gerektiğine inandığım çalışmamı , büyük emekler vererek yayına verdim. Türkiye’de gezdiğim pek çok il ve ilçeden yakaladığım kareleri hem sergi mahiyetinde, hem de ilgili fotoğrafların kategori numaraları sayesinde A4 , A3 , T-Shirt, Bardak, Saat, Anahtarlık, Puzzle, Mousepad v.b. tarzından pek çok promosyonluk ürüne baskı yaparakta satışa çıkarttım. Telif haklarını saklı tuttuğum fotoğraflarıma henüz yeni olmasına rağmen iyi bir talep alıyorum. Özellikle yöre aşığı insanlar duvarlarını doğa fotoğraflarım ile süslemek istiyorlar. Ayrıca maddi durumu iyi olan özel müşterilerim de ipek kumaş baskılarını ve büyük boyut tabloları tercih ediyorlar. Fotoğraflarımın, onlarca evde , işyerinde sergilenmesi beni daha da gururlandırıyor. Önümüzdeki günlerde diğer projelerimi de hayata geçireceğim ALLAH kısmet ederse. Ben insanların boş durmadan , iş sahibi olmadan da kişisel becerileriyle rızıklarını kazanabileceklerine inanıyorum. Pek çok alanda yaptığım bunca çalışma bana çok tecrübe kazandırdı ve kazandırmaya da devam ediyor. İnşallah daha da güzel çalışmalarım olacak. Bundan sonraki adımım sokak fotoğraf sergileri ve özel mekanlardaki fotoğraf sergilerim olacak. İlgi gösteren herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Oğuzhan Kılıçarslan şu ana kadar; Araştırmacı, Yazar, Şair, Gazetecilik, Webmaster, Yöneticilik, Dernek Başkanlığı, Fotoğrafçılık, Editörlük, Genel Yayın Yönetmenliği, Video Çekim - Montaj ve Yönetmenliği, Bilgisayar, Elektronik ve Haberleşme alanlarında çalışmalar yaparak ismini duyurdu.

Kılıçarslan'ın Fotoğraf sergisi ve Online satış sitesi www.fotokilicarslan.comadresinde bulunuyor.



GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1068  )
[ Ekleyen  (Sabri Kılıçarslan – www.goreleses.com) | 25.02.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !