Köyümüzün Görele'de Artık Bir Cafesi Var!

ÖZEL HABER - Köyümüz Eseli mahallesi sakinlerinden Mustafa - Radiye Kandemir'in oğlu Emre Kandemir , Antalya'da edindiği tecrübeleriyle Görele'de Armut Cafe işletmesini devraldı. Köyümüz gençlerinden böyle bir girişim yapılması , diğer kuşaklara örnek olması ve cesaret vermesi açısından önem taşıyor. Kandemir'i tebrik ediyor, iş hayatında başarılar diliyoruz. İşte ilgili haberi sizinle paylaşıyoruz...

Görele'de her kesime hitap edecek yepyeni bir işletme daha açılışını yaptı.

Armut Cafe isminde, işletmesi Emre Kandemir tarafından devir alınan mekan , gençlerin , ailelerin ve işadamlarının uğrak yeri olmaya başladı.

Antalya’da Otel ve Restaurant sektöründe kazandığı tecrübeleri ile memleketi olan Görele’ye gelen Armut Cafe işletmesi sahibi Emre Kandemir, “Görele’de böyle bir mekanın eksikliğini gidermekten dolayı ve ayrıca hemşerilerime hizmet etmekten dolayı mutluyum. Mekanımız her kesime hitap eden, ailelerin bile rahatça gelerek oturabileceği , her tür oturma sohbet imkanına müsait bir yer. Özellikle şu an çok tutulan günlük su ve sigara böreklerimizin yanında çeşit Fast-Food olarak Et türü sosisli et ve tavuk burger, köfte burger, ton balıklı sandviç, soğuk sandviç, pizza gibi yiyeceklerimiz mevcut. Sabah 8, gece 12’ye kadar hizmet veriyoruz. Şu an Görele’de bay – bayan herkesin gelebildiği nadir yerlerden birisi olarak hizmet vermekten dolayı mutluyum. Müşterilerimden aldığım olumlu tepkilerde bizlere mutluluk veriyor.” dedi.

Armut Cafe, Mebus Şevket Bey Cad. 6. Sok. Fiskobirlik yanı - Görele adresinde hizmet veriyor. İletişim için ; 0542 680 86 20 telefon numarası mevcut.

Haber-Fotoğraf: www.goreleses.com / Oğuzhan KILIÇARSLAN







GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1144  )
[ Ekleyen  (www.goreleses.com) | 12.02.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !