BAYBORA Barış Manço Vapurunda Sahne Aldı...

Barış Manço'nun ölümünün 11. yılı anısına düzenlenen Geleneksel Vapur Gezisi bu yılda 7 Şubat Pazar günü yapıldı. Moda'dan başlayan yolculuk, Anadolu Kavağına gidip dönerek sonlandı. Barış Manço vapuru arızalı olduğu için Kadıköy Vapurunda yapılan etkinliğe çok sayıda Barış Manço hayranı , Sanatçının ailesi ve akrabaları, Barış Manço Derneği, Füsun Önal, Tayfun, Ayşegül Aldinç, Grup Manço Animasyon Ekibi , Eser Taşkıran ve basın mensupları katıldı.

Vapurun içine kurulan sahnede Görele İsmailbeyli Köyü gençlerinden Rıdvan KILIÇARSLAN ile Mustafa KOCABAŞ'ın da kurucu olduğu grup BAYBORA sahne aldı. Baybora, Gibi gibi , Yine yol göründü gurbete, Dere boyu kavaklar, Allah'ım güç ver bana gibi parçaları seslendirdi. Özellikle Gibi gibi ve Dere boyu kavaklar parçalarında basın mensuplarının yakın markajına giren grup , Barış Manço hayranlarını doyasıya coşturdu.

Sahne programının ilerleyen saatlerinde Barış Manço şarkıları hep bir ağızdan söylendi. Ayşegül Aldinç, Al Beni ve Kara Sevda parçalarını seslendirirken ; Tayfun Gülpembe şarkısını seslendirdi. Eser Taşkıran ise 40.yıl ile Gülpembe parçalarını çalarak dinleyenleri mest etti. BAYBORA grubu , basın mensuplarının ilgisiyle pek çok Ulusal TV'de ve Gazetede kendisine yer buldu...



GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 934  )
[ Ekleyen  (www.goreleses.com) | 09.02.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !