Baybora İlk Sahnesini Aldı...

Köyümüzden 2 genç arkadaşımızın da içinde bulunduğu Baybora grubu, ilk sahnesini 21 Ocak Perşembe akşamı 19.30 - 23.00 saatleri arasında Taksim'deki Barabar sahnesinde aldı. Sevenleriyle buluşan Baybora'nın ilk sahnesi olumlu not aldı. Arkadaşlarını desteklemeye gelen onlarca izleyen bazen hüzünlensede coşkulu şarkılar eşliğinde hareketlendi. Grupta bulunan köyümüz gençlerinden Rıdvan Kılıçarslan ile Mustafa Kocabaş , kendilerini destekleyen tüm köylü ve arkadaşlarına teşekkür ederek programlarının devam edeceğini belirtti.

Grup sahne aldığı süre içerisinde Anadolu Rock tarzını devam ettirsede arasıra Pop müziklerini seslendirmeyi ihmal etmedi. Grubun seçtiği şarkıların çoğu Barış Manço'ya aitti.

Baybora grubu içerisinde; Rahim Aslan (Bas Gitar) , Kağan Emirzelioğlu (Vokal & Akustik Gitar) , Mustafa Kocabaş (Bateri) ve Rıdvan Kılıçarslan (Elektro Gitar) bulunuyor.

Baybora grubu yine Perşembe günü aynı saatlerde Barabar'da sahne almaya devam edecek. Tüm sevenlerine duyurulur.

Yer: Barabar - İstiklal caddesi, Büyükparmakkapı sokak No:26 İstanbul/Beyoğlu
Tarih: 21 Ocak 2010 Perşembe
Saat: 19.30 - 00.00

İsmailbeylikoyu.Com olarak ve İsmailbeyli Köyü Derneği olarak arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Her zaman da destekliyoruz.

Baybora'nın Facebook Grubu İçin: http://www.facebook.com/#/group.php?gid=254347105914&ref=ts





GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 1106  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 24.01.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !