Dernekte İlk Dersler Verildi, Gelecek Program...

İsmailbeyli Köyü Kültür Dayanışma ve Kalkındırma Derneği'nin Yönetimi her türlü desteksizliğe , her türlü olumsuzluğa rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dernek Yönetiminin yeni projesi olan köylülerini bilgilendirme kurslarının ilki 17 Ocak Pazar günü saat 11.00 - 13.30 saatleri arasında dernek merkezinde yapıldı. İngilizce ve Bilgisayar kursu ile başlayan kurs eğlenceli bir ortamda geçti. Dernek yönetiminin özel olarak ilgilendiği kursiyerler ilk derslerinde Bilgisayar üzerine temel giriş bilgileri aldılar. İngilizce dersini Dernek Muhassibi Kemal KILIÇARSLAN verirken, Bilgisayar dersini Dernek Başkanı Oğuzhan KILIÇARSLAN verdi.

Sınıf şeklinde düzenlenen dernekte her masaya birer laptop bilgisayar konuldu. Katılımcılara Sıcak içecek ve pasta ikram edildi. ÜCRETSİZ olan kursun önümüzdeki hafta daha kalabalık olması bekleniyor.

Kontenjan eşliğinde devam edecek olan kurs programının gelecek programında; Bilgisayar, Bankacılık Avantaj ve Tehlikeleri, Teknoloji , Fotoğrafçılık, Gitar kursları bulunuyor. Önümüzdeki hafta 24 Ocak Pazar saat 11'de dernek merkezinde başlayacak olan kurs programı merakla bekleniyor.




GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 976  )
[ Ekleyen  (İBHA - İsmailbeyli Haber Ajansı) | 17.01.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !