Dernekte Eğitim Faaliyetleri Bu Pazar Başlıyor!...

İsmailbeyli Köyü Derneği yepyeni projesini faaliyete geçiriyor. Halk evleri projesi niteliğinde olan proje köylülere ÜCRETSİZ yepyeni bilgiler kazandıracak. İsmailbeylikoyu.Com 'a dernekten gönderilen açıklama şu şekilde... İsmailbeyli Koyu Kültür Dayanışma ve Kalkındırma derneği olarak , 2010 yılı programımıza almış olduğumuz eğitim , bilgi paylaşımı , seminer faaliyetlerimize 17 Ocak Pazar saat 11:00 ‘ da Ümraniye dernek merkezimizde başlıyoruz . Programımız aşağıda belirtilmiş olup , katılımlarınızı beklemekteyiz .

17 Ocak Pazar Saat 11:00 – 12:15 Temel İngilizce Eğitimleri
Amaç , kapsam :

Bu eğitimimiz 8 hafta boyunca devam edecek olup , yabancı dil bilgisi hiç olmayan katılımcıların 8. hafta sonunda kendi başlarına rahatça yurt dışı seyahat yapacak kadar İngilizce öğrenmelerine olanak sağlayacaktır .

Eğitim sohbet ortamında konuşma ve anlama olarak gerçekleştirilecektir .

17 Ocak Pazar Saat 12:30 – 13:30 Sadece Hanımlara Temel Bilgisayar Eğitimi
Amaç , kapsam :
Bu eğitimimiz , hiç bilgisayar kullanmayı bilmeyen , annelerimize , ablalarımıza yönelik olarak planlanmış olup , 4 hafta sonunda katılımcıların temel olarak bilgisayar bileşenleri , internet , klasör oluşturma , veri depolama gibi temel olarak bilgisayarı kullanmasına olanak sağlamayı hedeflemektedir . Eğitimlerde her katılımcıya bir bilgisayar düşmesi planlanmaktadır . İmkanı olanların evlerindeki laptoplarını getirmeleri rica olunur .

NOT : KATILIMCI SAYISI VE KATILIMCILARIN TALEBİNE GÖRE DAHA SONRAKİ DERS GÜN VE SAATLERİ ESNEKLİK GÖSTEREBİLECEKTİR . BU AŞAMADA ÇOĞUNLUĞUN KARARI VE EĞİTMENİN UYGUN ZAMAN DİLİMİ BELİRLEYİCİ OLACAKTIR .

BİLGİLERİNİZE ARZ EDERİZ ,

İSMAİLBEYLİ KÖYÜ DERNEK YÖNETİMİ
GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 737  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 11.01.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !