İsmailbeyli Köyü Derneği Yol Süreci Açıklaması

İsmailbeyli Köyü Derneği, 2010 yılı itibariyle aldığı kararları bildiren ve üyeleriyle köylülerine seslenen bir basın açıklaması yayınladı. İsmailbeylikoyu.Com 'a gönderilen haber metnini sizlerle paylaşıyoruz... İsmailbeyli Köyü Kültür Dayanışma ve Kalkındırma Derneği'nin almış olduğu kararlar ve önümüzdeki süreçteki yol haritası belirlenmiştir. Aidatını ödemeyen üyelerin isimlerini siteden duyurmayı düşündük ama listeyi çıkarınca inanın bizler utandık . Tüm köylülerimiz akrabalarımız , kan bağlarımız var , onlar aidatlarını vermezken utanmadılar ama bizler ilan etmekten utandık.

Bu kişilerin üyelikleri dernek özel sayfamızdaki kısımdan ayrım yapılmadan silinecektir. Geriye sadece destek verenler aidatını ödeyenler kalacaktır . Derneğimizin bundan sonraki etkinliklerinde üyelerimize özel indirimler sağlanacaktır.

Durumu olupta derneğine sahip çıkmayanlar ( her ne sebeple olursa olsun ) için artık diyecek sözümüz bulunmamaktadır.

Durumu olmayıp , aidatını ödeyemeyecek olan kişilerin başımızın üzerinde her zaman yerleri vardır.

Herhangi bir yardım durumunda da kalan üyelerimizle ortak birliktelik sağlanıp bu kişilere destek verilecektir...

Aidatlarda düzenlemeler yapılacaktır. Emeklilere , öğrencilere , çalışanlara ve aynı hane halkı içinden olanlara farklı aidat tutarları belirlenecektir .

Dernek üyesi olmayan hiç bir kişi toplantılara ve dernek merkezine alınmayacaktır , dernekle ilgili çalışmalarda kesinlikle söz sahibi olamayacaklardır .

Önümüzdeki günlerde açmayı planladığımız lokalimize giriş yapamayacaklardır .

Yeni üyelikler referans yolu ile olacak , üye olmak isteyen kişinin başvurusu yanı sıra , eski üyelerden iki kişinin referansı ve dernek yönetiminin onayı gerekecektir ve diğer derneklerde olduğu gibi , ilk girişte bir üyelik bedeli alınacaktır ( kendi köy derneğimize 5 lira gibi bir aidatı çok gören köylülerimizin başka derneklere 50 lira , 100 lira gibi bir peşinatla üye olduklarını biliyoruz ve malesef üzülerek takip ediyoruz )

İnternet sitesi ile dernek arasında haber bağından hariç bir bağ bulunmamakta olup , internet sitesi gönüllü kişilerin köyümüze hibe ettiği bir kurumdur. Özgür bir basın organıdır. Maddi ve Manevi olarak destek çıkanların soru sorup muhattap bulabileceği bir ortamdır. İsmailbeyli Köyü Derneği yoluna bu süreçte devam edecek , görev süresinin zamanında yada olağanüstü sebeplerle erken bırakılması halinde öncelikle Köresten, Horoz , Yaralı ve Uzunönerli mahallelerinden dernek yönetimini oluşturmaları istenecektir. Dernek , kendisi üye olmayıpta eleştiren hiçkimseyi muhatap görmemektedir ve görmeyecektir , herkese yanıt verme hakkınıda saklı tutmaktadır.

Dernek , üyelerine hizmet etmektedir. Dernek , üyeleri için vardır ve var olmaya da ilelebet devam edecektir .

Allahın izni , bu köyünü seven kardeşlerimizin desteği ile İSMAİLBEYLİ KÜLTÜR KALKINDIRMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ TABELASI buradan inmeyecek ve er geç , layık olduğu yere varacaktır .

İsmailbeyli bir markadır .

Maddi manevi desteğini esirgemeyen kardeşlerimize , ağabeylerimize , eş dost akrabalarımıza tekrar şükranlarımızı sunarız .

Saygılarımızla...

İsmailbeyli Köyü Kültür Dayanışma ve Kalkındırma Derneği
Yönetim Kurulu


Not:2010 programımız , etkinliklerimiz önümüzdeki günlerde tarafınıza duyurulacaktır .

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 864  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 01.01.2010 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !