Derneğimizde Halk Evleri Gibi Kurs Açılıyor...

Bana Bir Harf Öğretenin Kırk Yıl Kölesi Olurum - Derneğimiz 2010 programında , köylülerimize yönelik bir bilgi , beceri kazandırma kursu , sohbetleri düzenlenmesi yönetim kurulumuzca kararlaştırılmıştır . Bu bağlamda dernek merkezimizde ( katılım sayısına göre başka bir mahalde ) çeşitli konularda sohbet sınıfları oluşturulacak , değerli öğretmenlerimizin , konusunda uzman kişilerin , tecrübeli büyüklerimizin bilgilerine başvurulacak ve bu bilgi ve becerilerini katılımcılarla paylaşması istenecektir.

Örneğin , bir yabancı dil programı , müzik programı , bankacılık programı , muhasebe programı…gb. Sınıflar oluşturularak köylülerimizin çeşitli konular hakkında optimum bilgiye ulaşmaları sağlanacaktır .

Eğitmenlerin ve katılımcıların tamamen gönüllü olarak katılacağı , sohbet havasında geçecek olan derslerimiz tamamen ücretsiz olup , şu soğuk kış günlerinde özellikle gençlerimizin katılımlarını , sıcacık bir ortamda çaylarını kahvelerini yudumlarken bilgilerini paylaşmalarını , kariyerleri açısından bir kelime öğrenmelerini fayda sayarak buna önem vermelerini bekliyoruz .

Çünkü biliyoruz ki , eğitimli insan faydalı insandır…

Eğitim vermek isteyen , herhangi bir konuda becerilerini paylaşmak isteyen arkadaşlarımızın , öğretmenlerimizin bizimle irtibata geçmelerini ve uygun oldukları zaman dilimini ve bilgi verebilecekleri konuları tarafımıza bildirmelerini rica ederiz .

Derslerimizin Yılbaşından itibaren başlaması planlanmakta olup katılmak isteyenlerin bize dernek iletişim sayfasında yer alan bilgilerden ulaşmasını rica ederiz.

Bilgilerinize sunarız…

İSMAİLBEYLİ KÖYÜ DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 873  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 22.12.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !