Dernekten İhbarnameler Yola Çıkıyor...

İsmailbeyli Köyü Derneği, yeni dernekler yasası ile birlikte gelen uyarıların gereği olarak ve zaten gerekli olan disiplini sağlamak için üyelerine , üyeliklerinin gereğini yerine getirmesi hususunda ihbarnameleri göndermeye başladı. Grup grup bölünen dağıtım listesinde, üyelerin üye olma amaçlarının başında gelen derneği desteklemek hususunda katkıları isteniyor. Aidatlarını ödemeyen üyeler yılbaşından itibaren dernekler masasının kontrolleri nedeniyle ve disiplin sebebiyle çıkarılmak zorunda kalınacak. Derneğe gerçekten değer verip sahip çıkan köylülerle yola devam edilecek. İsmailbeyli Köyü Derneği ayrıca tüm köylülerine önemli mesajlar içeren bir basın duyurusunu önümüzdeki günlerde internet sitesinden yayınlayacak. İşte İsmailbeyli Köyü Derneği'nin göndermeye başladığı ihbarname içeriği;

Sayın Üyemiz;
Derneğimize bulunduğunuz üyeliğiniz sebebiyle 2009 yılı itibariyla aidat borcunuz bulunmaktadır. Üyelik gereği olan aidat borcunuzu en geç 20 Aralık 2009 tarihine kadar ödemeniz gerekmektedir.

Ödemelerin gerçekleşmemesi halinde Dernekler Yasası gereği yapılan kontrollerde sıkıntıya düşmemek ve disiplini sağlayarak aidatını ödeyenlere haksızlık yapmamak adına , üzülerek üyelikten silme işlemlerine başlayacağız.

Ödemeyi gerçekleştirmek istemiyorsanız, istifa dilekçenizi derneğimize postalayabilirsiniz.

Ödemelerinizi Kredi kartınız ile post makinesi cihazımızdan , dernek merkezinden , mahalle temsilcilerimizden ve banka bilgilerimize havale/eft geçerek ulaştırabilirsiniz.

Bazı bilgiler ekte sunulmuştur. Gereğini arz ederiz.

Saygılarımızla
İSMAİLBEYLİ KÖYÜ
KÜLTÜR DAYANIŞMA VE KALKINDIRMA DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU


Dernek Banka Hesap Bilgileri;
Türkiye Finans Katılım Bankası /Merkez Şubesi
Şube Kodu: 22
Hesap No: 959624
Hesap Sahibi: İsmailbeyli Köyü Derneği

Mahalle Temsilcilerimiz;
Eyüp: Okan Kılıçarslan
Eyüp: Ahmet Karademir
Üsküdar: Furkan Cirit
Üsküdar: Abdullah Cirit
Kirazlıtepe / Küplüce / Çengelköy: Erçin Demirel
Ata-1: Oğuzhan Kılıçarslan
Ümraniye: Kemal Kılıçarslan
Ümraniye: Cemil Cirit
Kartal: Güven Kılıçarslan
Mecidiyeköy:
Beykoz:

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 810  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 16.11.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !