Dernek'ten Üyelik, Aidat, Destek, Tasfiye Açıklaması...

İsmailbeyli Köyü Derneği Yönetim Kurulu bir açıklama yayınladı. Açıklamada şunlar belirtildi; "Derneğimizi kalkındırmak ve faydalı işler yapmasını sağlamak hepimizin görevi. Bizler bize destek olan, belkide köyümüzün 10'da 1'ini oluşturan üyelerimizle faydalı işler için çabalıyoruz. İsterdik ki daha çok köylümüz katkı sağlayıp üye olsun, çok daha güzel işler başaralım. Ama maalesef dernekçiliği halen yeterince anlayamamış olacağız ki derneğimize sahip çıkmıyoruz.

Bizler gençler olarak bu genç yaşta , bu hayat çabamız içerisinde , hiç bir menfaat beklemeden ve almadan bu işler için çabalıyoruz. Bizler köyümüz için gönlümüzü ortaya koyduk. Derneğe gelen aidatlardan sanmasınlar ki bir sakız bile alıp ağzımıza koyduk, kişisel işlerimizi yaptık. Zaten ödenen ve giden masraflar belli , sene sonu olmadan da hepsini internette açıklayacağız. Ayrıca aidatını ödeyen , ödemeyen kişileri de gerekirse ve yasal bir sorun bulunmuyorsa açıklayarak , kendilerine iletmemize rağmen aidatını ödemeyen üyelerimizi de dernek yasaları gereği tasfiye etmek zorunda kalacağız. Belki üye sayımız çok düşecek ama 40 üyemiz varsa, 40'ıda aidatını ödüyor diyeceğiz. Köyüne sahip çıkan , dernek işlerine gönül verenlerle yolumuza devam edeceğiz.

Durumu müsait olmayan köylülerimiz istisna ama durumu müsait olupta sadece izleyen ve eleştiren köylülerimizin hiç bir eleştirisine önem vermeyeceğiz. Göreve talip olan varsa her zaman görevi vermeye desteklemeye hazırız. Bizler köy derneğimiz için bu yaşımızda çabalıyoruz. Birşeyler yapıyoruz geldiğimizden beri , ama halen yeterli desteği gördüğümüzü sanmıyoruz. Bizleri hiç yanıltmaz , desteğini esirgemez dediğimiz büyüklerimiz maalesef bizleri üzdü. Ama önemli değil, bizler zar zor kazandığımız , ama az ama çok kendi rızkımızı da yeri geldi derneğe harcadık , harcamaya devam edeceğiz. Köyünü seven herkesi derneğine sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Birlikte birşeyler başarabiliriz. Yeterki el ele verelim. Birbirimizin ayağına basmayalım. Düşeni hep birlikte kaldıralım. Bu köy ve bu köyde yaşayan herkes bizim. Biz ise bir bütünüz. Sen , ben yapmadan yolumuza 'BİZ' olarak devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte derneğe aidatını ödemeyecek olan üyelerimize çağrı olarak , istifa dilekçelerini en kısa zamanda bizlere ulaştırmasını , ödemek isteyipte ödeyemeyenlerin en kısa zamanda aidatlarını ödemelerini , aksi halde yıl sonunda tüm aidat ödememiş üyelerin üye kaydından düşürüleceğini kamuoyuna önemle duyururuz."

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 882  )
[ Ekleyen  (İBHA) | 01.10.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !