Garipoğlu Sonunda Teslim Oldu...

Münevver Karabulut’un katil zanlısı olarak aranan Cem Garipoğlu 197 gün sonra avukatları tarafından Bahçelievler’de polise teslim edildi. Garipoğlu cinayeti tek başına işlediğini söylediGeçtiğimiz 3 Mart’ta Etiler’deki bir çöp konteynırında ceseti bulunan Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem Garipoğlu, ailenin avukatı Aytekin Kaya tarafından İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. Garipoğlu’nun, Bahçelievler’de hiç ışık almayan bir evde tutulduğu öğrenildi.

Yaklaşık 197 gündür yurt dışı ve yurt içinde aranan Garipoğlu, dün saat 01.30 sıraları avukat Kaya ile buluştu. Kaya, kendisini basından tanıyan Garipoğlu’nu, Cinayet Büro Amirliği’ne teslim etti. Hafif sakallı ve uzun saçlı olan Garipoğlu’nun, babasının tutuklanmasına ve ailesinin başına gelenlere üzüldüğünü söylediği öğrenildi. Garipoğlu, ailesinin suçunun olmadığını, cinayeti tek başına işlediğini söyledi. Kaya, Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin olumlu yaklaşmasına teşekkür etti. Garipoğlu’nun cinayeti kıskançlık sebebiyle işlediğini söylediği öğrenildi. Garipoğlu’nun teslim olmasında ailesinin etkili olduğu belirtildi.

Çapkın: Ciddiyetle takip edildi

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ise açıklamasında, gelen her ihbarın ciddiyetle takip edildiğini belirterek, ailenin zanlıyı teslim etmek zorunda kaldıklarını açıkladı.. Çapkın, “Ciddiyetle takip edildi. Arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” dedi. Vali Güler ise , zanlının yakalanması için yapılması gerekenlerin yapıldığını ve 00.45 itibariyle Garipoğlu’nun ailesi tarafından avukatına teslim edildiğini aktardı.

Acılı baba Süreyya Karabulut ise Garipoğlu’nun yakalandığını CNNTürk’ten öğrendiğini belirtti. Karabulut, “Türk adaletine güveniyorduk. Suçlu yakalandı. İnşallah bu işin arkasındakiler de yakalanır. Arka bahçesindeki suçluların ortaya çıkması lazım. Buradaki konu şu, bahçelievlerde yakalandı diyorlar. Bu kadar zamandır mücadele ediyorum. Türk halkı sitem etmiştir. Söylediklerimin arkasındayım. Ne söylediysem çıktı. Yedi aydır mücadele verdim. Kimler yataklık yaptı? Bu zamana kadar feryat ettik. Basından allah razı olsun. Evde bir yas var. Ağlanıyor” diye konuştu.

ERDAL KILINÇ İstanbul /MİLLİYET
GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 778  )
[ Ekleyen  (milliyet) | 17.09.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !