Kurtuldu, Orucu İçin Üzüldü!

Uyurken arabası azgın sulara gömüldü. Ayağı konteynıra sıkıştı. Göğsüne kadar suya batmıştı. Bir mucize oldu kurtuldu ama yine de üzüldü... İkitelli Havaalanı Kavşağı’nda bulunan TIR Garajı’daki şoförler, sel sularına uykuda yakalandı. Sabaha karşı önüne gelen herşeyi yıkan azgın sular, garajdaki TIR’ları da sürüklemeye başladı. Sallantıyla uyanan şoförler Turgut Zengin ile Sabri Özdil’de araçlarıtla birlikte sürüklenmeye başladılar. Şoförler, araçlarının, otobanın altından geçen su kanalına takılması üzerine dışarı çıkıp kurtulmak istediler.

AYAĞI KONTEYNIRA SIKIŞTI

Kargaşa sırasında suya düşen Turgut Zengin’in bacağı köprüye takılan konteynır ile sürüklenen diğer malzemeler arasında sıkıştı. Göğsüne kadar suya gömülen Zengin, 20 dakika boyunca bağırıp yardım istedi. Bacağını çıkartamadığını söyleyen Turgut Zengin, güçlü sel sularının, bacağını sıkıştıran konteynırı hareket ettirmesi sayesinde mucize şekilde sıkıştığı yerden kurtuldu.

ORUCU BOZULDU DİYE ÜZÜLDÜ

Güçlükle konteynıra tırmanan Zengin, olay yerine gelen itfaiye ekipleri ile vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Ölümden dönmenin şokunu yaşayan Turgut Zengin, kendisine verilen suyu içtikten sonra, orucu bozulduğu için üzüldüğünü söyledi. Sabri Özdil ise selin getirdiği malzemelerin üzerinde kalarak suya kapılmaktan kurtuldu. Özdil de itfaiye ekiplerince kurtarıldı.



GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 800  )
[ Ekleyen  (internethaber) | 09.09.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !