Asıl Yağış Cuma Gecesi Gelecek...

Meteoroloji bas bas bağırıyor. Sel geliyor diyor. Şimdiye kadar onlarca kişi öldü. Bari bundan sonra ölmesin. Zira yağışlar artacak. Marmara ve Trakya'da hayatı felç eden ve onlarca kişinin ölümüne neden olan yağmur 3 gün daha etkili olacak. İstanbul'da sağanak yağışların 3 gün daha devam edeceği bildirildi. En yoğun yağış ise Cuma gecesi bekleniyor...

Meteoroloji İstanbul Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım ''Yağışların yarın daha da yoğunlaşmasını bekliyoruz. Perşembe ve Cuma günü de yağışlar aralıklarla devam edecek'' dedi.

YAĞIŞLAR DAHA DA ARTACAK

Sağanak ve gök gürültülü sağanak şekilde görülecek yağışların su baskınlarına neden olabileceğini hatırlatan Yıldırım, ''Vatandaşların su baskınlarına ve yıldırıma karşı da dikkatli olmalarını istiyoruz'' diye konuştu.

SICAKLIK 6 DERECE DÜŞECEK

Meteoroloji İstanbul Bölge Müdürü Yıldırım, hava sıcaklarının ortalama 6 derece düşerek mevsim normallerinin altına indiğini, rüzgarın bugün poyrazdan kuvvetli olarak estiğini, yarın ise kuvvetli yağış anında zaman zaman kuvvetli olarak fırtına şeklinde esmesinin beklendiğini bildirdi. Mustafa Yıldırım, yarın ve 10 Eylül Perşembe günü en yüksek sıcaklığın 24 derece, 11 Eylül Cuma günü ise 25 derece olmasının öngörüldüğünü sözlerine ekledi.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 791  )
[ Ekleyen  (İnternethaber) | 09.09.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !