Giresunspor'da Üzüntü Hakim!

Karşıkaya'ya 1-0 yenilen Giresunspor'da, kulüp genel kaptanı Hakan Karaahmet, 3 puan alabilecekleri karşılaşmadan puansız ayrılmanın büyük üzüntüsünü yaşadıklarını söylerken, yaşanan olaylara tepki gösterdi. Sahalarının onarımda olması nedeniyle İnönü Stadı'nda Karşıyaka ile oynadıklarını maça çok iyi başladıklarını ifade eden Karaahmet, ''İlk yarı rakibimize pozisyon vermedik. Yakaladığımız en az 3 net pozisyonu değerlendiremeyince ilk yarı golsüz sona erdi'' dedi.

İkinci yarıda gol bulmak ve sahadan galibiyetle ayrılmak için ellerinden geleni yaptıklarını anlatan Karaahmet, ''Çok bastırdık ve çok pozisyona girdik, ancak bir türlü golü bulamadık. İkinci yarı Karşıyaka da pozisyonlar buldu. Rakibimiz, karşılaşmanın uzatma dakikasında hakemin gösterdiği penaltıyı gole çevirerek, sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı.

Maçın geneline baktığımızda rakibimize karşı büyük üstünlüğümüz vardı. İnsanın içinden keşke her zaman böyle güzel bir oyun ortaya koyabilsek de yenilsek demek geliyor. Gerçekten çok iyi oynadık. 3 puan alabileceğimiz karşılaşmadan puansız ayrılmanın büyük üzüntüsünü yaşıyoruz'' diye konuştu.

SEYİRCİLERİN SAHAYA GİRMESİ!

Hakemin uzatma dakikalarında penaltı vermesi üzerine bazı seyircilerin sahaya girdiğini ve bunun üzerine karşılaşmanın bir süre durduğunu kaydeden Karaahmet, ''Penaltı pozisyonunu net göremedim. Hakem kararını vermiş ve artık geriye dönüş yok.

Buna tepki gösteren seyircilerin sahaya girmesini kabul etmek mümkün değil. Bunlar yanlış olaylardır. Bu seyirciler sahaya girerek takımıma zarar verdi. Artık saha mı kapatılır, yoksa para cezası mı verilir bilemiyorum. Böyle sorumsuz hareketlerin cezasını kulüp çekmemeli'' diye konuştu.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 740  )
[ Ekleyen  (bankasyabirincilig) | 07.09.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !