Antalya'dan Giresun'a Soygun Hattı...

Edinilen bilgiye göre, Giresun'un Gedikkaya Mahallesi'nde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce dün bir evden yaklaşık 12 bin lira değerinde para ve ziynet eşyası çalındı. Olayın ardından soruşturma başlatan Giresun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen Moldova uyruklu N.I. (19) isimli kadın ile K.T. (41), M.A. (18) ve Y.Ç. (31) isimli şahısları gözaltına aldı.

Gözaltına alınıp sorgulanan şahısların, yaklaşık 1.5 ay önce Antalya'dan yola çıktıkları ve Giresun'a kadar birçok ilde hırsızlık yaptıkları belirlendi. Hırsızlık şebekesinin, bu süre zarfında gerçekleştirdikleri hırsızlık olaylarında 1 milyon liranın üzerinde para ve ziynet eşyası çaldıkları tahmin ediliyor. Şebeke üyelerinin çaldıkları ziynet eşyaları ve paraların bir kısmını bankada faizde değerlendirdikleri, bir kısmını da eğlence yerlerinde harcadıkları öğrenildi.

Şebeke üyelerinden 53 ayrı suçtan dolayı sabıkası bulunan Y.Ç.'nin arandığı, M.A.'nın ise 103 olaydan sabıkasının bulunduğu tespit edilirken, gözaltına alınan hırsızlık şebekesi üyeleri, bugün Emniyet Müdürlüğü'nde tamamlanan işlemlerinin ardından Giresun Adliyesi'ne sevk edildi.

GERİ


Yorumlar(0) | Okunma : 744  )
[ Ekleyen  (Giresunajans) | 22.08.2009 ]
  Yeni Sayfa 1

  :::::::::::: Yorum_yaz :::::::::::

! !!!!! bu haber hakkında henuz yorum yok !!!!!! !